Forum antwoorden aangemaakt
RE: Heel veel aardbeien, tips? Eau de bie van aardbeien. Heb nu 9.5 kg aardbeien staan te ontdooien, wil ze morgen gaan fijnstampen en wat pectoenziemen toevoegen. Er zal ook wat suiker bij moeten want de aardbeien zijn niet heel e... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
Heel veel aardbeien, tips? Medestokers, het fruit seizoen is weer aangebroken, iemand nog leuke ideeën? Ga sowieso wijn maken maar wil er ook graag een eau de vie van maken, dat heb ik vorig jaar ook gedaan maar die was niet bi... |
In forum Recepten |
6 jaar geleden |
RE: Temperatuur stripping run en spirit run Zit tegenwoordig zelf op ongeveer 30% vermogen met de Grainfather. |
In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
RE: Temperatuur stripping run en spirit run De alcohol verdampt tijdens het verhitten van de stookwijn, dit wordt weer vloeistof door het met water te koelen. |
In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
RE: Zure drank na marcereren Klopt, heb nog 200gr suiker opgelost in minimaal water. Nu 5 liter heerlijke borrel. Levens gevaarlijk volgens mij??? |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
Zure drank na marcereren Heren,ik heb 3kg zwarte bessen laten marcereren in 2.5 liter alcohol van 93%. Heb er net wat suikerwater bij gedaan om het op drink strerkte te krijgen, nu is de smaak heerlijk maar hij is wat aan de ... |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: Zwarte bessen (stook) wijn Nee klopt. Vino meter werkt het beste |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
7 jaar geleden |
RE: Zwarte bessen (stook) wijn Zwarte bessen wijn is bij mij ook altijd zwaarder Daan verwacht. 16% alc is heel goed mogenlijk |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
7 jaar geleden |
RE: Ook even voostellen Hoe kan ik dat in het vervolg gelijk zelf doen? |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Ook even voostellen Vanochtend post gehad van stookwinkel??? |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Ook even voostellen
|
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Ook even voostellen Heb het vandaag weer geproefd en nu smaakt het idd veel beter. Heb er een beetje suiker door gedaan om het iets zoeter te maken en een beetje kleurstof. |
In forum Mijn installatie |
7 jaar geleden |
RE: Temperatuur stripping run en spirit run Je leest op meerdere fora dat je de stripping run zo snel mogenlijk moet doen. Dat doe jij dus niet? |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
Temperatuur stripping run en spirit run Hallo allemaal. Ik stook met de Grainfather met koperen helm. Tijdens de stripping run ga ik zo snel mogenlijk naar de 100 graden vloeistof temperatuur en ga door tot er nog ongeveer 20% alcohol in d... |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Appels pureren Ik ben handig en kan het materiaal zo van mijn werk meebrengen. Ik ga het binnenkort ff in elkaar lassen en proberen en ik denk dat het idd prima kan werken. |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |