Forum antwoorden aangemaakt

RE: Rum van melasse stoken

Jeetje, vol auto spelling fouten. Sorry

In forum Stooktips

6 jaar geleden
RE: Rum van melasse stoken

Hi stokers, even delen. Ik heb inmiddels 1000+ liters rum was gestookt. Na lang verschillen testen kwam ik uit op 4kg klasse en 2.3 a 3kg goede rietsuiker op een 25ltr batch met een sg van 1115-1120. ...

In forum Stooktips

6 jaar geleden
RE: Rum van melasse stoken

78.37°C alles er onder is gif mannen. Meet je temp op hoogste punt in damp kanaal maar ruim voor de condensatie om geen mis wijding te krijgen.

In forum Stooktips

6 jaar geleden
RE: Rum

Hi, ik gebruik altijd 4 kg melasse en 3 kg rietsuiker op dezelfde temp 28 graden, kom ik op SG 1120. Na 48 uur heftigheid zit hij op 1020 en is het grote werk wel gedaan. Ik laat hem dan altijd nog ee...

In forum Gist vragen

6 jaar geleden
RE: rietsuiker melasse behoefte

Ik ga zo maar rijden, ben er rond half 2

In forum Vraag en aanbod

7 jaar geleden
RE: rietsuiker melasse behoefte

Pino, kan je mij laten weten of ik vandaag rond 1 uur terecht kan alsjeblieft. Ik moet nog naar andere afspraken. Laat je even horen.

In forum Vraag en aanbod

7 jaar geleden
RE: rietsuiker melasse behoefte

Pino, kan ik om 1 uur morgen de melasse halen? Ik moet voor 3 uur in Assen zijn...

In forum Vraag en aanbod

7 jaar geleden
RE: rietsuiker melasse behoefte

Ok dat is mooi pino. Zondag tussen 12 en 1 is voor jou ok?

In forum Vraag en aanbod

7 jaar geleden
RE: rietsuiker melasse behoefte

Pino, ik was even een paar dagen druk en heb de berichten gemist. Laatste wat ik heb mee gekregen is dat je bij de herberekening had gezien dat hogere afname niet nodig was. Begrijp ik het goed dat je...

In forum Vraag en aanbod

7 jaar geleden
RE: verwarmingselement

Ga naar de Rotterdamse elementen fabriek. De beste kwaliteit, explosie proof en veel maatvoering en aansluiting keuze. Bespaar je de ellende! Ik heb een 3 kW element van hun, top kwaliteit. 100.-

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
RE: rietsuiker melasse behoefte

Dat is goed nieuws pino? Super dat je weer de moeite neemt, dank je wel. Bij tekorten mag je mijn 100 liter naar beneden bijstellen zolang ik maar op minimaal 50 uit kom. Groeten?

In forum Vraag en aanbod

7 jaar geleden
RE: rietsuiker melasse behoefte

Pino, Hilbilly hier? Sorry, was een paar maanden druk maar zie gelukkig toch nu de melasse plannen. Graag 50 liter net als vorig jaar. Mag meer zijn als je te weinig kwijt kan, je kan mij noteren vo...

In forum Vraag en aanbod

7 jaar geleden
RE: Turbogist met maismeel expiriment

Hé mannen, de amalyse is echt nodig in het maïs meel, heb je het al gemaakt? Ik bedoel dat het niets anders is dan polenta, is bijna cement. Geef het gewoon 24 uur, test het en overtuig jezelf. Een ov...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
RE: Turbogist met maismeel expiriment

Absoluut amalyse in je maïsmeel!! Koken en af laten koelen tot 45-50 graden. Goed roeren. Je ziet me een uur dat hij dunner wordt. Zetmeel wordt omgezet in suikers. 24 uur laten staan. Daarna je water...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
RE: Rum van melasse stoken

Heads/voorloop c.a 200 ml zeem ik de ramen mee. De tails, bij mij alles boven de 95 graden top temp, gaat bij de volgende stook, zus bij de nieuwe wash de ketel in. Hoeveelheden hierboven op 22-24 lit...

In forum Stooktips

8 jaar geleden
Pagina 1 / 38