-
Leocello antwoordde op het onderwerp "*op verzoek gewijzigd * De Limonchallenge" – 4 jaren geleden
@hilly
Super idee, als mogelijk doe ik graag mee!
Mvg Leocello
PS: ijskoud uit de diepvries drinken allemaal is wel het advies. -
Robbert antwoordde op het onderwerp "*op verzoek gewijzigd * De Limonchallenge" – 4 jaren geleden
@hilly sorry 😄.
Er zijn trouwens pizzeria’s die limonchello maken door karvan cevitam citroen met vodka en net schijf citroen erin serveren dit schijnen mensen als zeer goed te vinden .
Tja t is maar net wat mensen hun smaak is .
-
Notna antwoordde op het onderwerp "*op verzoek gewijzigd * De Limonchallenge" – 4 jaren geleden
@hilly of het doet juist wel goed voor de inschrijving. De meeste van ons moeten hun vrouw te vriend houden om te kunnen stoken. Als het dus echt een vrouwen drankje is dan is dit de manier om de vrouw… Read more»
-
Leocello antwoordde op het onderwerp "*op verzoek gewijzigd * De Limonchallenge" – 4 jaren geleden
@hilly
Super idee, als mogelijk doe ik graag mee!
Mvg Leocello -
Pikketanus antwoordde op het onderwerp "Mijn eerste ontwerp" – 4 jaren geleden
@hilly haha ja denk beetje van beide, ik dacht dat t een antwoord was ipv conclusie :p Puntje van overstromen, daar heb je dus de 2e (bovenste) aansluiting voor. Dat is iets gewenster dan een houtenvloer idd 😝 en zit… Read more»
-
Pikketanus antwoordde op het onderwerp "Mijn eerste ontwerp" – 4 jaren geleden
@hilly warmte stijgt naar boven dus moet je het koude water afvoeren? Volgens mij is het doel van koelen dat je het warme water afvoerd en aanvuld met koel water. Je wilt dat de warme damp haar warmte afgeeft aan… Read more»
-
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "*op verzoek gewijzigd * De Limoncello Challenge" – 4 jaren geleden
@hilly die komen vast ook snel! Moet wel even weer wachten tot de citroenen rijp zijn. Boompjes zitten al weer aardig vol met citroenen dus dat gaat goed komen !
-
Stephan antwoordde op het onderwerp "*op verzoek gewijzigd * De Limoncello Challenge" – 4 jaren geleden
Maarreuh, na een paar zelfgestookte limoncellos kreeg ik wel een limoncieuze ingeving… Dan moet je namelijk wel heul veul kleine flesjes hebben @hilly 🤔…
-
Zender antwoordde op het onderwerp "Vergelijkend warenonderzoek, Limoncello" – 4 jaren geleden
@hilly
we zullen zien. Het is hobby geen werk. Als je je recept goed, erg goed vindt dan ben je er trots op en deel je deze.
Maar we zullen zien. -
Harryd1969 antwoordde op het onderwerp "Vergelijkend warenonderzoek, Limoncello" – 4 jaren geleden
@hilly ik ben ook helemaal voor, ik doe mee!
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "25 liter ketels om stookketel van te maken ." – 4 jaren geleden
@hilly ja ze zijn er alle 3 nog
-
Stefan antwoordde op het onderwerp "Vergelijkend warenonderzoek, Limoncello" – 4 jaren geleden
@hilly ik vind dit echt een geniaal idee. Dit zou voor elke soort drank te doen moeten zijn.
-
roeier antwoordde op het onderwerp "Vergelijkend warenonderzoek, Limoncello" – 4 jaren geleden
@hilly hahaha tuurlijk… voer de druk nog maar wat verder op 🤣
-
roeier antwoordde op het onderwerp "Mijn eerste ontwerp" – 4 jaren geleden
@hilly daar heb je natuurlijk gelijk in. Ik heb zelf een keer zo moeten stoken omdat ik even geen water aan kon sluiten. Ik liet mijn koelwater emmer rustig opwarmen tot bovenste water flink stond te dampen (geloof ongeveer 50/60… Read more»
-
Notna antwoordde op het onderwerp "Vergelijkend warenonderzoek, Limoncello" – 4 jaren geleden
@hilly geweldig deze naam zou het zeker zo gaan noemen. 😊
-
Zender antwoordde op het onderwerp "Vergelijkend warenonderzoek, Limoncello" – 4 jaren geleden
@hilly Goed idee. Mjsschien de10 recepten erin plaatsen en daarna de beoordelingen.
-
Notna antwoordde op het onderwerp "Vergelijkend warenonderzoek, Limoncello" – 4 jaren geleden
@hilly mooi plan, ik ben geen limoncello maker maar vind dit een heel goed initiatief van je.
-
Theresa antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren geleden
@hilly Ik was een zak aardappelen en daarna gaat het door schrapmachien . Ik stoom ze daarna en stamp ik ze even . Daarna zet ik paar het dagen weg . Na paar dagen doe ik 2 citroenen en groene… Read more»
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren geleden
@hilly ik vind het een beetje apart, je zou kunnen overwegen om wat gemalen mineralentabletten toe te voegen, is voor het maischen beter maar ook voor de vergisting.
-
Alchemist antwoordde op het onderwerp "Praktijktest – Aankomende High Temperature Amylase van Stookwinkel" – 4 jaren geleden
@hilly
Ik heb de volgende stort gebruikt;- 5000 gram maïsvlokken
- 350 gram roggevlokken
- 465 gram gerstevlokken
- Meer laden