Forum antwoorden aangemaakt
RE: Gin met de basket van StillSpirits thanks, ik zal losjes vullen |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Stel je even voor "hoop hier veel te kunnen leren en op te steken" steken noemen we hier gewoon stoken 🙂 je krijgt alle hulps van echte hobbyisten en een enkele pro |
In forum Stel je even voor... |
5 jaar geleden |
1 liter wodka ik weet niet of het verstandig is...0,8 liter zit ik aan maar die nieuwe filtermethode “ist toll”Ozon 16 € |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Gin met de basket van StillSpirits hoe vol doen jullie de basket? gewoon vullen of ook nog aanstampen |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: suiker inkoop lol |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Het grote BBQ Topic! "Beste resultaat krijg je met gekookte lijnzaadolie, Het is gewoon verkrijgbaar bij de bouwmarkt." Het klinkt als een heerlijk en goedkoop recept voor mals varkensvlees 🙂 |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag er was een stel NLers dat in Zurich een restaurant openden dat leefde niet lang en ik hoorde van een NLer die op Ibiza een snackbar opende, ook geen lang leven |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Ik heb een waar ontzag voor de Chinezen. Er is geen volk dat in elk land in elke provincie in elke stad in elke wijk een restaurant kan runnen, |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag een chinees die lekkerder en goedkoper maakt heb ik nog niet gevonden. - klopt wel |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag "een chinees die lekkerder maakt heb ik nog niet gevonden." klopt niet |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag wokken is de groenten al sissend gaar maken in 2 minuten |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag meer dan 2 porties maak je niet per keer, of je moet een andere gasaansuiting hebben, met meer power |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag dit was recept voor 1 portie |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Ik maak bijna elke dag tjap tjoy. 5 rawits vijzelen een duim gember fijnsnijden bij de rawits vijzelen een half bolletje knoflook erbij vijzelen en dan de wok heetstoken de olie erbij heet laten worde... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Hooi lol gedroogde kun je wel met de handen aanpakkenzo snijdt ik ze in stukjes voor ze de vijzel ingaanin ogen wrijven erna kan zelfs zonder helicopter in te schakelen 😉Dat doe je met Madamme Jeanettes ni... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |