Forum antwoorden aangemaakt
RE: Gin met de basket van StillSpirits Bedankt voor je uiteenzetting Robbert. Er is dus aanzienlijk vakmanschap voor nodig, wat ik niet heb. Ik begin eens simpel op laag pitje te stoken. De basket van Stills Spirits schroef je onder de kol... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
Gin met de basket van StillSpirits die moet ik nog inwijden.groentje dus, ikik heb de kruiden en de baketMijn idee is kruiden in basket en traag stoken, met dimer dus, t500 heeft gen dimmer Ervaringskundigen graag reageren qua dimmer/u... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Wietolie, een gift van de goden! met de bongDat was van dat plantje van 3 jaar geledenHakt er nog steeds in.Bong is wel de optimale methode qua rendement Methode:Je paft de bong vol rooken dan:Je neemt 1 let wel 1 hijs als je bong vo... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Topic 2000 ChrisV Moonshine Hoi ChrisV een bezield mens ben je, dat is mooi ik las nog niet het hele topic, dat heb ik nog tegoed 😉 ik deed met meel een heel licht papje maken voor de kiertjes Jij lijkt wel een nucleaire ontplof... |
In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? Vanille uit Madagascar, kleeft aan je vingers, ff zoeken op internet naar bestesaffraan, die heeft de beste die ik ken, ik kocht er gelijk voor 80€ geen spijt van |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? proost Nim 😉 |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag CNN had die enquette wereldwijd wat best gewaardeerde recept was. Indonesie won, met rendang mijn interesse dus gewekt heb je een kobec en ulekan (vijzel met stamper) voor nodig, standaard in de Indo... |
In forum De kookhoek |
6 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Ik doe bijna altijd wokken. Tjap tjoy (gemengde groenten) bijna altijd. Aardig geperfektioneerd ondertussen. Af en toe een sausje erbij uit Hong Kong, meestal zonder maar met rawits, knoflook en gembe... |
In forum De kookhoek |
6 jaar geleden |
eerste stook Biologieleraar op middelbare school deed het voorerlemeyer suikerwijn op gasvlammetjeerop een glasstaafje met toegeknepen punt bovenaanaansteker erboven en voila, blauwe vlam erop: brandende alcohol!M... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Wietolie, een gift van de goden! ik had 1 plantje lowryder onder mijn burolamp staan.Gezellig, en had er drie jaar genoeg THC van.Tegenwoordig heb je ook Duckfoot wietplantjes, die herkent zelfs de politie niet als wiet. Totaal ander... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Wietolie, een gift van de goden! 92 is zat |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Koper kolom in de kolom zit ook nog de reflux-spiraal, dat spaart ook volume. Ik bestelde > 700 ml teveel, begon met 500 ml, was enthousiast, en bestelde teveel bij, geeft niet, leuke hobby mag wat kosten ja... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Landen waar stoken legaal is kon je geen leukere link bedenken, 8200€ boet pffflas het geheel toch maar ff, is redelijk artikel van een advocaat die bijgespijkerd zou moeten worden ? |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Is dit wat voor t500 vermogensregelaar Ik soldeerde in een ver verleden zelf een triac regelaar in elkaar,3500 Watt continue, met koellichaam.gebruikte hem op een kookplaat uit een afgedankte electrofornuis.Arme studententijd was dat.Later... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Hooi je hebt ook Russische peperwodka, die wou ik ook eens proberen te maken met een paar rawits op 5 liter wodka.Lachen, dat werd ondrinkbaar zo heet!Die 5 liter haal ik nog eens over, dan is de heetheid ... |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |