-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Stoken met de Grainfather met de moutpijp erin (imitatie Charentais?)" – 8 maanden, 4 weken geleden
@lumey met en grain father krijg je zo niet een charantaise principe. Het gaat om terug stoken vam de lowwine over de pulp . En de koper werking ( invloed) op sulphides is er niet.
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Fermentatie gestopt bij 1.020" – 9 maanden, 3 weken geleden
@lumey 1065 en 1085 is prima start. Ik weet niet hoe je na maischen hebt gefilterd alvorens je het op gist zette. Een graan beslag gaat meestal niet ver onder de 1000. 1020 is nog prima. Als je zeker bent… Meer lezen»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Fermentatie gestopt bij 1.020" – 9 maanden, 3 weken geleden
@lumey 1075 is best wel hoog voor graan hoe ben je te werk gegaan?
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Eau de vie diepvries vruchten." – 2 jaren geleden
@lumey smaak verlies of smaak verfijning hangt af van waarmee je de drank stookt . Soort ketel en ook hoe je de overhaal uitvoert.
-
Jank antwoordde op het onderwerp "Rabarber, Rabarber, Rabarber !" – 3 jaren, 12 maanden geleden
@lumey hou ons maar op de hoogte. Ga binnenkort ook beginnen hoop ik!