Forum antwoorden aangemaakt
RE: Limoncello omdat er geen alcohol meer in zit. Geniaal he. Maar de ketel blijft wel doorkoken. Dus stroom blijft doorgaan. Misschien een tijdklok erop van 5,-. maar natuurlijk blijf je erbij. Het wonder wil je n... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Essence Whiskey essence en het zelfde heb ik met wodka essence lijkt me in mijn beleving helemaal geen meerwaarde te geven. Heel verhaal zal het proberen uit te leggen. Ik heb stills whiskey essence een keer... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Limoncello Krijg zo nog een klant en moet dit eigenlijk niet doen. Aan de andere kant, die lust hem ook wel en tekent na een paar limoncello, en flesje mee naar huis uiteraard, toch wel bij het kruisje. Proost ... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Limoncello Grappig dat je de Grainfather noemt want dat apparaat is helemaal geweldig. Je stelt de temperatuur in op laten we zeggen 86 graden ( dan loopt de alcohol nog niet, turbo loopt pas bij 89) en je komt ... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Limoncello Ik begrijp je vraag volgens mij niet helemaal. Probeer het. Zolang je alcohol uit de winkel (95 %) of gemaakt in de T500 kan je altijd de schil van de citroen toevoegen aan de schillen die er al in z... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Limoncello Bijna wel geautomatiseerd. Met gas en een koperen ketel moet je iedere keer bijregelen op vermogen dat is bij de t500 door de reflux niet. 1 keer koelwater inregelen en het ding trekt nagenoeg alle al... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Limoncello echt lekker. Maar voel hem wel gelijk. Dat wordt dus verdunnen. Proost. |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Limoncello Kijk eens aan past precies, er lijkt wel over nagedacht. Was ook zo, maar niet vooraf. Maar het past precies. Dan ben je toch echt wel iemand in stokersland. proost heren |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Limoncello En gaat het wonder gebeuren. Momentje. Dan gaan jullie heel jaloers worden. |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Limoncello Ik weet zeker dat ik 0,8liter heb gemeten en het was door die schilletjes bijna een deciliter meer geworden. Klopt met mijn meting want heb de dobber erin gehangen. Is nu 82%. In hoeverre dit nog accu... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Limoncello Ok, we gaan het wetenschappelijk aanpakken. 2 flessen met schillen de voorste ga ik gebruiken voor de limoncello. Denk 0,8 liter uit alcohol t500 en de schillen gaan in de achterste weckfles. Mogen no... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Limoncello Ik ga hier mijn laatste ' ultra" geheime recept neerzetten, voor mijn geheugen handig zo'n forum, degene die hier niet mee om kan gaan moet ik vermoorden. Ok, komt tie, Ultra geheim (Robbert ligt op ... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: hoe meet je het alcohol getal in een likeur Heb nu al zin in BBQ, mag je mijn vaardigheid blind testen nu jij als autoriteit in de jury zit. Hoe mooi is dat. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: 1ste run met T500. Als je met de t500 stookt haal je een rendement van 95%, bewezen. Dus je háalt er praktisch alle alcohol uit. Wil je voor topkwaliteit kan je deze alcohol weer vermengen met schoon water. Immers je b... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: hoe meet je het alcohol getal in een likeur Onzin maar ben een amateur dat weet je toch, alcoholmeter voor een klein tientje. Mee eens. Waarom Ph meter, waarom vinometer, waarom SG meter en waarom een weegschaal? Kan je dat verhelderen? |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |