Forum antwoorden aangemaakt
RE: Recept voor de "echte" Limoncello Weet je Vlisbier, zou graag willen reageren (met wat Lummel humor, dat begrijp je) maar ik geloof dat dat dit niet altijd gewaardeerd wordt. On topic, off topic wanneer? De grenzen van het forum zijn ... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Recept voor de "echte" Limoncello Volgens mij gaat het niet om de grote maar wat je er mee doet???? Hoe groter hoe meer schillen, hoe meer sap en de zelfde prijs als de Lidl/Aldi. Normaal 0,40 per stuk duurder bij ekoplaza. En Eco. J... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Recept voor de "echte" Limoncello en voor wie precies het alcoholpercentage wil weten van bovenstaande recept, dat is 30%. Gemeten met de dobber. Vorige keren had ik er al suiker aan toegevoegd dus dan wordt het gokken. Maar het is du... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Recept voor de "echte" Limoncello Leuk Vlisbier, Ik ga zo weer limoncello maken want die was op. Effe loeren hoe ik het de vorige keer had gedaan. Morgen krijg er 100 van Ecoplaza. Zijn in de aanbieding. Als je snel bent kan je nog be... |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag 103,95 voor 50Liter, Lum. Heeft niets met zelf brouwen te maken maar het is crisistijd hé 😉 Ja ik heb het gezien. 2 kwartjes een vers getapt pilsje Heineken. Laat voor die prijs een ander maar brou... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Vervolg op wat eten we vandaag Ik ga definitief mijn pakketje van vorig jaar uitpakken. Heb ik het over de tap en behoren. En een 30 of 50 liter fust Heineken bestellen. Zelf brouwen, wil wel maar heb de tijd niet. Ga het graan van... |
In forum De kookhoek |
5 jaar geleden |
RE: Airlock en alcotec Wat vind je van het resultaat van alcotec? Voor neutrale alcohol? Ze zeggen het notabene zelf. "Because of the very powerful fermentation we recommend not to use any obstructions such as airlock etc... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Wat merk jij van het Coronavirus? Nou Jongens, ga effe naar het bos. Hopelijk ben ik zo weer veilig thuis. Ik accepteer geen bacillen-volk in mij buurt. Anders zit ik in de cel. Tenzij ze heel knap is. Dan neem ik het risico. |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Wat merk jij van het Coronavirus? Jezus wat drukte in het bos. Met name mountainbikers. Vind ik toch altijd al zo'n grafvolk. Altijd gillen. Tja Chris, wat dacht je van mensen in verpleeghuizen. Juist daar loop je het op en dan moet n... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Problemen bij appelvergisting Door er wat suiker te gooien weet je het zeker. Een handje kan geen kwaad toch? Als het direct gaat spoken in je emmer heeft het gist gewoon honger. |
In forum Spirits |
5 jaar geleden |
RE: Problemen bij appelvergisting Als gist niks meer te vreten heeft houdt het op. Een halve kilo suiker erbij misschien? Leeft het op dan weet je het. Dus volgens mij is de suiker op. Ben wel benieuwd. Het was duur zat. |
In forum Spirits |
5 jaar geleden |
RE: Hellup, wie heeft nog meer een brief gekregen van de Douane?????? En wat moet de Douane dan met die ouwe zooi. Dat wij er na honderden uren oefenenen iets te zuipen uit krijgen is al knap. Dan zal de douane beter kunnen? Hahaha stel je 1700 keteltjes voor op een rij... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Alcohol voor de zorgsector ivm Corona Het komt zoals het komt Chris, ik neem ik nog eentje het kan mijn laatste wel zijn want moest net kuchen. En daar begint het mee. Doe je mee. Ik een kirsch maar die ga ik nog een keer overhalen. Sma... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Alcohol voor de zorgsector ivm Corona Is goed komt eraan |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Alcohol voor de zorgsector ivm Corona Nou dat kost een paar centen, € 400,- boete. Wat zal het bos weer lekker rustig worden. Al denk ik dat iedereen er gewoon schijt aan heeft. Wijzelf ook. Jan heb een spoedorder, hoef de korting niet. ... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |