-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Amylase in melasse" – 1 maand, 1 week geleden
@marcelleke bij verwarmen tot rond 80 gr word de melasse vloeibaarder en wanneer je citroensap of zuur toe voegt en dit een uurtje op temp houd zal het minder stroperig worden en ook bij makkelijker vergisten . In suiker riet… Meer lezen»
-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Amylase in melasse" – 1 maand, 1 week geleden
@marcelleke zo een zakje is om zetmeel om te zetten in suikers, melasse is al suiker, wat ik doe is de melasse 5 min koken met 10 gram citroenzuur per 5 liter melasse en uit proberen weet ik dat het… Meer lezen»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Amylase in melasse" – 1 maand, 1 week geleden
@marcelleke ik weet dat in het verleden een aantal forum leden en ook andere amylase gebruikte voor de rum, maar of het aantoonbaar beter was is maar de vraag. Ik denk dat het de bedoeling is dat de enzymen nog… Meer lezen»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "MAx temperatuur Turbo gist." – 3 jaren, 4 maanden geleden
@marcelleke als de temperatuur oploop door de vergisting en niet door de omgeving temperatuur is het niet zo erg. Als de temperatuur te hoog wordt gaat het gist dood en dan zak de temperatuur. Als de temperatuur dan gezakt is… Read more»
-
@ndré antwoordde op het onderwerp "Hallo allemaal vanuit Hengelo Ov" – 3 jaren, 9 maanden geleden
@marcelleke Welkom op dit leuke en leerzame forum plaatsgenoot.
Cheers alvast
Groet, @ndré😎🥃 -
Dirtbag antwoordde op het onderwerp "Te koop gehele set" – 3 jaren, 9 maanden geleden
Geplaatst door: @marcelleke Ik snap wat je zegt maar dat bedoelde ik niet. Wat ik me afvraag is waarom ik hier veel advertenties in de te koop sectie zie staan die allemaal al verkocht zijn 🙂 zoals deze bijvoorbeeld … Read more»