Forum antwoorden aangemaakt

Gisten mout whiskey

Beste stokers Ik ga zondag beginnen met de Barrel 674 whiskey te maken, welke ph moet ik aanhouden,ik gebruik distillers whiskey yeast van still spirits. Moet ik ook gistvoeding gebruiken bij deze gis...

In forum Gist vragen

2 jaar geleden
RE: Fruitmix vergisten

@robbert dank je wel voor de info

In forum De kookhoek

2 jaar geleden
Fruitmix vergisten

Mijn gistvat is weer leeg en ik wil eens wat nieuws proberen , namelijk verschillende soorten fruit vergisten, appel ,mandarijn druiven banaan enz, is dit mogelijk? Zo ja moet ik dan zacht fruit kneu...

In forum De kookhoek

2 jaar geleden
Beste ph waarde

Wat is de beste ph waarde voor fruit of fruitsap te vergisten, of is dat afhankelijk van de gistsoort

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
RE: Kitzinger champagne gist

@haak dus ik hoef niet eerst de gist te laten weken in het water zoals op het zakje staat

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
Kitzinger champagne gist

Ik heb een vraag over de kitzinger reinhefe Champagne gist, moet ik bij deze ook gistvoeding bijvoegen , er staat er niets op het zakje vermeld Hoe is jullie ervaring met deze gist , ik ga het gebruik...

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
RE: Help gist proces start niet

Welke pH waarde kan ik het beste aanhouden met fruit en fruitsap

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
RE: Help gist proces start niet

Het gistproces is begonnen 😀

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
RE: Help gist proces start niet

@rumo geduld is het lastigste 🤣🤣

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
RE: Help gist proces start niet

@drankdier het is sap uit de supermarkt zonder conserveermiddelen, ik heb het sap niet gekookt , het zakje gist is voor 25 tot 30 liter en heb de gist toegevoegd bij 20 graden. Waarom moet het sap eer...

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
RE: Help gist proces start niet

@robbert dank je wel, ik zal nog even afwachten

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
Help gist proces start niet

Ik heb gisteren mijn gistvat gevuld met fruitsap, ik heb hierbij 1kg invertsuiker , gistvoeding en gist (pot distillers yeast ) toegevoegd. Dit staat nu een dag maar de vergisting is nog niet begonnen...

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
Help gist proces start niet

Ik heb gisteren mijn gistvat gevuld met fruitsap, ik heb hierbij 1kg invertsuiker , gistvoeding en gist (pot distillers yeast ) toegevoegd. Dit staat nu een dag maar de vergisting is nog niet begonnen...

In forum Gist vragen

3 jaar geleden
RE: Vergisten fruit bijna klaar

@haak het is een oudere foto, ik gebruik ook brooddeeg voor het af te dichten, dat is een grote ketel op de foto

In forum Stooktips

3 jaar geleden
RE: Vergisten fruit bijna klaar

@robbert ik heb sinds kort een temp meter op de brug en het lukt me om de temp laag te houden, dus ben benieuwd als het zover is , moet de smaak aan het einde nog steeds fruitig zijn of waar moet ik o...

In forum Stooktips

3 jaar geleden
Pagina 4 / 7