Forum antwoorden aangemaakt
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak Aude de bier, Cider vervolg video : Bottelen. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak Aangezien bovenstaande topic stuk is, hierbij het vervolg van Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak: Part II Hier onder een bijdrage van onze Chef Cider. Een creatieve manier om je flesjes v... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Marvin, heel goed dat je je lekker hebt ingelezen. Dat is geen pottenkijken hoor, we willen graag juist een open bron zijn en de wereld laten zien wat er hobbymatig allemaal mogelijk is en dat het gee... |
In forum Stel je even voor... |
5 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Hoi Stephan, van harte welkom en ja, wat Reno al zegt...we zijn razend benieuwd naar een plaatje van je ketel 😉 |
In forum Stel je even voor... |
5 jaar geleden |
RE: Alle vragen en antwoorden betreft de T500 mogen hier! Helaas is een corrupt topic geworden.Hierbij het vervolg topic. |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Hoi Gert, welkom! |
In forum Stel je even voor... |
5 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Hoi Rene, welkom! Er zijn veel rum topics zodat je je optimaal kan inlezen. Stookwinkel.nl heeft nog melasse dus je kan snel aan de stook. Cheers man!;-) |
In forum Stel je even voor... |
5 jaar geleden |
RE: Mijn eerste sugarwash / vragen- checklist Nou Jan,Mogelijk ontsnapt er toch een beetje co2 buiten het waterslotje om.Waterslotjes zijn stank afsluitertjes en geen indicatoren hoe je fermentatie verloopt.Niets aan doen, lekker laten staan en v... |
In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Hoi Patrick, leuk een zigeuner geronselde ketel, ik hoop op een afbeelding ervan.Welkom! |
In forum Stel je even voor... |
5 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Mark, welkom! |
In forum Stel je even voor... |
5 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Willem2, hartelijk welkom. Verhalen en recepten hebben we hier te kust en te keur. Zoekterm ingeven en gij zult vinden... Veel plezier hier! |
In forum Stel je even voor... |
5 jaar geleden |
RE: Stin ygeiá sas Geweldig Paolo, mooi verslag, briljant! |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Stookwijn maken voor schoolproject Prima hoor Max, alleen welke ideeën denk je aan? |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Stookwijn maken voor schoolproject Je kunt de pitten wel mee laten vergisten, ze zullen naar de bodem zakken en als het uit gegist is niet mee stoken maar met het residu onderin (bezinksel) weggooien. Wel de voorloop royaal verwijderen... |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Stookwijn maken voor schoolproject Even de forumregels gecheckt en we mogen Max hierin ondersteunen. 2: Ondanks dat het gebruik van alcohol niet is toegestaan onder de 18 jaar mag je wel lid worden om mee te praten. Bijvoorbeeld voor e... |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |