Forum antwoorden aangemaakt

Likeur recept vraag

Iemand hier al een keer passievrucht of meloen likeur gemaakt met 93% alcohol? Zou graag proberen, misschien Iemand tips of trucs hierin.

In forum Likeuren

3 jaar geleden
RE: Rabarber, Rabarber, Rabarber !

pb beantwoord 😋

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: Rabarber, Rabarber, Rabarber !

@poacher ik maak van de rode rabarber rabarberwodka, rode stelen, wodka en suiker. Echt lekker mooi kleurtje ook.

In forum Recepten

4 jaar geleden
RE: Recept bakkersgist

Ga ik vanavond inderdaad eens doen

In forum Spirits

5 jaar geleden
RE: Recept bakkersgist

Staat inmiddels ruim1 week warmer, waterslot begint na eerst meer activiteit nu iets minder actief te bubbelen. Wacht maar rustig af toet stopt ?

In forum Spirits

5 jaar geleden
RE: Recept bakkersgist

Tnx ga ik doen.

In forum Spirits

5 jaar geleden
RE: Recept bakkersgist

Ik heb deze wash nu bijna 5 weken staan ( wel op koele plek) waterslot blijft af en toe actief. Wat adviseren jullie? Gewoon laten staan tot er geen actie meer is en lucifer blijft branden boven het o...

In forum Spirits

5 jaar geleden
RE: Vragen n.a.v. eerste sugar wash

Domme vraag misschien maar deze stook je dan in t500 ook op ongeveer 55 graden tot alcohol?

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: Lidnummer 2000 is een feit!

Haha. Ik ben niet zo snel meestal ?

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
RE: Recept voor de "echte" Limoncello

Uit ervaring weet ik dat hier alleen nog maar verse schillen gebruikt worden. Gedroogde was geen succes. Maar kijk inderdaad even op gedroogde schillen topic.

In forum Likeuren

5 jaar geleden
RE: Lidnummer 2000

?? ik denk 4 september 2020.

In forum Het Café (praathuis)

5 jaar geleden
RE: Gedroogde citroenschil

Dat was mijn idee met sinaasappelschil ook. Het is lastiger om aan verse biologische sinaasappel te komen dus was erg makkelijk met schilletjes. Maar helaas, toch maar meer moeite doen.

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: Gedroogde citroenschil

Heb hier ook al ruim maand staan. Ga er denk ik dan niet eens suikerwater aan wagen. Sinaasappel was ook al geen succes. Idee was zo goed hahaha

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: advies gevraagd: vreemde smaak likeur opnieuw stoken?

Smaakt nu niet fris maar heb gelezen dat dat juist aan deze soort citroenen ligt. Is inderdaad wel een idee om sinaasappel schil en koriander zaad toe te voegen. Heb ook al gedacht aan limoenschillen....

In forum Stookforum

5 jaar geleden
RE: advies gevraagd: vreemde smaak likeur opnieuw stoken?

Schillen waren zonder wit. Blijkt dat het bergamot citroenen waren. Robbert zou je me op weg kunnen helpen met contrast smaken en hoe dit aan te pakken? Heb paar flessen likeur staan en 1 pot alcohol ...

In forum Stookforum

5 jaar geleden
Pagina 1 / 8