-
Prins antwoordde op het onderwerp "Alcohol scherp van smaak" – 6 maanden, 2 weken geleden
@mauser dank .weer iets wijzer.
-
Prins antwoordde op het onderwerp "scherpe smaak aan de alcohol" – 6 maanden, 2 weken geleden
@robbert dank
-
Prins antwoordde op het onderwerp "scherpe smaak aan de alcohol" – 6 maanden, 2 weken geleden
@robbert hoeveel citroenzuur zou ik nodig hebben om 3.8 ltr wat aangenamer te laten smaken of moet je zoiets zelf bepalen.
-
Prins antwoordde op het onderwerp "scherpe smaak aan de alcohol" – 6 maanden, 2 weken geleden
@robbert heb ik dan te weinig citroenzuur bij mijn aanmaak gebruikt .op 16 ltr 6 kg suiker grote kop mout en 10 gr citroenzuur en 75 gr gist.wat kan ik veranderen om de scherpe smaak te vermijden. De eerste loop… Meer lezen»
-
Prins antwoordde op het onderwerp "scherpe smaak aan de alcohol" – 6 maanden, 2 weken geleden
@rumo o ke daar denk ik niet altijd aan
-
Prins posted a new topic "scherpe smaak aan de alcohol" – 6 maanden, 2 weken geleden
Heb nog ongeveer 4 ltr alcohol staan van rond de 80 % met een scherpe smaak nu heb ik gehoord via deze site dat je dat wat weg kunt halen door zure appels in de alcohol te leggen en op… Meer lezen»
-
Prins antwoordde op het onderwerp "Alcohol scherp van smaak" – 6 maanden, 2 weken geleden
@mauser hoe gebruik je glycerine in de aanmaak van je mout
-
Prins antwoordde op het onderwerp "Alcohol scherp van smaak" – 6 maanden, 2 weken geleden
@skoldt jammer niet in het Nederlands
-
Prins antwoordde op het onderwerp "Alcohol scherp van smaak" – 6 maanden, 2 weken geleden
@skoldt jammer niet in het Nederlands
-
Prins antwoordde op het onderwerp "Alcohol scherp van smaak" – 6 maanden, 2 weken geleden
Ja als beginnend stoker ben je hier wel op het goede adres heb al veel bruikbare tips gehad .dank aan allen
-
Prins antwoordde op het onderwerp "Alcohol scherp van smaak" – 6 maanden, 2 weken geleden
@mauser als je de frambozen likeur opnieuw gaat stoken wat hou je dan over aan smaak
-
Prins antwoordde op het onderwerp "Alcohol scherp van smaak" – 6 maanden, 2 weken geleden
@skoldt dit probleem heb ik ook en wat ik ook probeer het blijft scherpe smaak maar waar komt dit vandaan heeft het te maken met de installatie of is de aanmaak van het te vergisten papje niet goed .ga de… Meer lezen»
-
Prins antwoordde op het onderwerp "aanmaak gerst" – 6 maanden, 3 weken geleden
Geloof dat ik 4 kg gerstemout moet hebben en dan 12.8 ltr water zit ik bijna op een volume van 17 ltr.klopt dit .ik heb maar een emmer van 25 ltr ik moet tocht iets ruimte houden tot aan de… Meer lezen»
-
Prins antwoordde op het onderwerp "aanmaak gerst" – 6 maanden, 3 weken geleden
@robbert dankjewel. Ja soms heb ik je ff nodig wat berekeningen betreft.
-
Prins posted a new topic "aanmaak gerst" – 6 maanden, 3 weken geleden
Heb nu 5 kg gersttemout gemalen wil nu iets aanmaken voor 16 ltr brouwvat om alcohol te maken maar is 5 kg niet wat veel voor een 16 ltr en heb ik aan gerstemout genoeg om te laten gisten of… Meer lezen»
-
Prins antwoordde op het onderwerp "vergisting" – 6 maanden, 3 weken geleden
Ik zit met een klein probleempje ik heb maar een 10 ltr ketel dus ik kan per keer 8 ltr verstoken. Ik maak altijd voor 16 ltr aan en stook dan 2 keer 8 ltr. Dus moet alles een beetje… Meer lezen»
-
Prins antwoordde op het onderwerp "vergisting" – 6 maanden, 3 weken geleden
@robbert bedankt voor tekst en uitleg
-
Prins antwoordde op het onderwerp "vergisting" – 6 maanden, 3 weken geleden
Wat is wensbaar ik bedoel het sg gehalte wat moet de meter aangeven .
-
Prins antwoordde op het onderwerp "vergisting" – 6 maanden, 3 weken geleden
O ja had er ook nog een grote kom mout bij
-
Prins posted a new topic "vergisting" – 6 maanden, 3 weken geleden
Kan gisting ook te lang duren .er is na 21 dagen nog volop activiteit om de twee minuten nog steeds een bubbel .misschien ben ik de vooraf gaande keren er wel te snel mee geweest om de stook er overheen… Meer lezen»
- Meer laden