Forum antwoorden aangemaakt
RE: Recept bakkersgist @robbert Super! Ga het meteen proberen met een nieuwe batch 🙂 |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
RE: Recept bakkersgist @robbert Super snelle reactie top! En dan hebben we het over 1 of over meerdere eieren voor de eiwit? |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
RE: Recept bakkersgist @robbert Stomme vraag misschien maar hoe moet je suiker nazuiveren? Ik heb dit recept vorig weekend gestookt en het is helemaal gelukt! |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
RE: Kalibreren digitale PH meter Inderdaad met de buffers 4.01 & 7.01 pH even kalibreren. En het beste kan je ze gewoon in een glas water wegzetten of kcl vloeistof. Tenminste zo doen wij dat op het werk. |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Zubrowka essentie Bedankt voor de tip! Weet u toevallig ook of de grassprieten ergens gedroogd te koop zijn in nederland zodat ik het eerst eens kan proberen? |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Zubrowka essentie Ik ben gek op de zubrowka, Ik zal binnenkort veenreukgras bestellen en het ook eens proberen te maken. |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Recept bakkersgist Bij mij staat die nu 18 dagen dus ik kan nog wel even wachten met stoken 😉 |
In forum Spirits |
5 jaar geleden |
RE: Is bitterzout hetzelfde als diammoniumfosfaat Oké en moet ik dan witte bonen hebben? En hoeveel gram voor een emmer van 25 liter? |
In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
Is bitterzout hetzelfde als diammoniumfosfaat Hallo, Helaas ben ik door de diammoniumfosfaat heen van een stookwinkel... En wil vandaag graag een nieuwe batch maken. Maar is de KRUIDVAT EPSOM SALT BITTERZOUT hetzelfde als de diammoniumfosfaat? ... |
In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
Hazelnoten wodka troebel Hallo, Heb 9 weken geleden hazelnoten gebrand in de pan en toen op pure alcohol gezet(93%) Nu heb ik dit verdund tot 40% alleen slaat het nu troebel uit. Is er een mogelijkheid dat ik dit toch weer he... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Recept bakkersgist Rik hebben wij het hier over pure citroenzuur? |
In forum Spirits |
5 jaar geleden |
RE: Recept bakkersgist Dus diammonium fosfaat kun je vervangen door een hand vol witte bonen? En moet je deze bonen alleen koken en erin doen of deze ook fijn knijpen? |
In forum Spirits |
5 jaar geleden |
RE: Recept bakkersgist Bedankt Robbert voor de informatie! Ik ga als ik er tijd voor heb hiermee aan de gang! Net een nieuw huis gekocht dus de prioriteit ligt even ergens anders voor dit moment. |
In forum Spirits |
5 jaar geleden |
Recept bakkersgist Kan/wil iemand mij vertellen hoe je een stookwijn kan maken met bakkersgist van 25 liter in totaal? Ik ben al een aantal keren aan het stoken geweest met de bekende turbo gist en nu ben ik toch nieuws... |
In forum Spirits |
5 jaar geleden |
RE: Help mij de knoop door te hakken Alambiek of T500 Oké top, en de hydrometer heeft een schaal van 1.070 tot 0.990 g/ml is dit de juiste meter? Deze heb ik namelijk gekregen op mijn werk. Dit vraag ik alleen even omdat ik twijfel over de g/ml. |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |