-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Zelf Amaretto maken" – 2 jaren, 5 maanden geleden
@rummetje ik gebruik Bittere en zoete amandelen. Vanille , kaneel , nootmuskaat ,rietsuiker ,caramel en 65 % alcohol . Extracten gebruik ik nooit . Geeft nooit de nuances die een vers product levert . ( Pasgeleden nog extract honing bourbon… Meer lezen»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Ook maar even voorstellen" – 3 jaren, 3 maanden geleden
@rummetje ik schuif nu ook een slang over het buisje en dat zit tot nu toe wel vast, maar ik haal de slangen er iedere keer met het schoonmaken/opruimen vanaf en dat vind ik lastig en de kans dat een… Read more»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Ook maar even voorstellen" – 3 jaren, 3 maanden geleden
@rummetje het koppelstukje moet dan wel precies op het koperen buisje passen want je wil niet dat het er ongewenst afschiet. Ja ik ben er ook achter dat het regelen van je water temperatuur in de koeler van de alquitara… Read more»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Pirate Machine Elves : Een Rum experiment" – 3 jaren, 3 maanden geleden
@rummetje ik weet niet met hoeveel melasse en rietsuiker je de stookwijn had gemaakt, maar 6% hoef niet zo laag te zijn. Er zijn stokerijen die met 7 a 8 % juist de perfecte drank maken. Ik zelf vind 8… Read more»
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Ook maar even voorstellen" – 3 jaren, 3 maanden geleden
@rummetje mooi he 😀 Maar wat heb je voor koppeling op de koperen inlaat zitten? Alleen nog een silicone slang voor de alcohol uitlaat en dan is het af.
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Ook maar even voorstellen" – 3 jaren, 3 maanden geleden
@rummetje prachtig!!
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Ook maar even voorstellen" – 3 jaren, 3 maanden geleden
@rummetje Welkom Dennis. Je hoef je zeker niet te vervelen hoor. Het stoken van alcohol heeft zoveel facetten dat het uitzoeken en leren beheersen hiervan je een hobby voor jaren geef. Ben ook wel nieuwsgierig naar je bananenrumwijn recept.