Forum antwoorden aangemaakt
RE: Meet and greet @ruud1 ik stuur jou een pm |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Rum, mijn traject van begin tot einde @robbert ik moest je uitleg even een paar x goed doorlezen tot zover duidelijk verhaal, ben zoals je weet nu zelf met een restantje rietsuiker melasse vergisting bezig welke al meerdere keren heeft g... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Rum, mijn traject van begin tot einde Ben heel erg benieuwd naar het vervolg en wat voor rendement dit gaat opleveren! Vriendelijke groet Ronald. |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Meet and greet Hoi Theresa ik moet eerlijk bekennen dat het eventjes helemaal stil ligt en ik het voorruit geschoven hebt. Heb er ontzettend veel zin in maar Murmurillo en ik hebben het thuis momenteel erg druk dus ... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Robbert's Tiny Projects Robbert bedankt! Ik neem aan dat je die wax gebruikt terwijl je een brugtermometer kan plaatsen om te laten zien hoe het ook kan? Echter heb ik gelijk 2 nieuwsgierige vraagjes: wat is de reden om 2x t... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Melasse meenemen voor iemand. Bert bedankt voor het vriendelijke aanbod, deze x sla ik ff over! 👍 |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Rum van melasse stoken Tuurlijk! Maar al te vaak heb je op het internet goed bedoelde filmpjes staan die niet volledig zijn soms bewust om niet alles bloot te geven soms ook onbewust... |
In forum Stooktips |
2 jaar geleden |
RE: Rum van melasse stoken @antonuithethogenoorden bedankt voor jouw reactie moet wel zeggen dat ik wat huiverig bent wat filmpjes betreft maar ga er zeker na kijken en het logisch benaderen. 👍 |
In forum Stooktips |
2 jaar geleden |
RE: Opa's Eau de Vie Mana allereerst leuk Dat je erbij bent! Ik begrijp de ketel volgorde kwa inhoud helemaal ik heb een soortgelijke goed op elkaar afgestemd en je hebt daarbij zelfs een tiny proefketeltje voor het freu... |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Rum van melasse stoken @robbert weer bedankt voor de kennis had even gekeken wat desbetreffende meter kost maar daar schrik je van haha! Grts RB |
In forum Stooktips |
2 jaar geleden |
RE: Rum van melasse stoken Goedendag medestokers, Sorry als ik een lopende discussie onderbreekt maar inmiddels telt deze topic 85 leerzame pagina's en omdat ik door de bomen het bos niet meer ziet heb ik toch een paar vragen! ... |
In forum Stooktips |
2 jaar geleden |
RE: Advocaat Hey @pikketanus , het is wel zo dat je met slagroom zelf een baksteen nog lekker maakt! 😉 ik houd wel dan de regel aan om het gekoeld te bewaren met beperkte houdbaarheids datum |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Advocaat Mmm....ja okee de temperatuur heb ik laten oplopen tot 72°C ivm de eventuele bacteriën groei. Waar ik ook bang voor was is het punt dat de alcohol in dat recept mee verwarmt word en schat dan maar een... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Advocaat Mochten er mensen zijn met advies om de juiste dikte te krijgen, post ze gerust |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: Advocaat Naar het recept van Piet 10 eidooiers,400gram kristalsuiker, 1 pakje vanillesuiker, 750ml alcohol van 40%, 200ml slagroom. Ik had gelezen dat het goedje 70°C moest worden verwarmd dit heb ik gedaan m... |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |