Forum antwoorden aangemaakt
Advocaat Goedendag allen, vandaag advocaat gemaakt naar aanleiding van een eerdere topic hier gepost. 20230303_174204.jpg |
In forum Recepten |
2 jaar geleden |
RE: ABV van maceraat ..doet... |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: ABV van maceraat ...even gekeken wat zo'n meter diep en kost 😱 20230130_022600670.jpeg |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Voorbereiding voor kleine workshop in januari. Leuk om dit te lezen ben ik er in gedachten toch een beetje bij geweest! |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: ABV van maceraat @odevie dit is inderdaad een terugkerende 'uitdaging' nu gebruik je mooie ronde getallen in je voorbeeld maar vaak is dat niet zo en maakt dat het ingewikkelder, ook denk ik dat het gebruikte fruit e... |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Electrisch 😊 👍 |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Electrisch @pikketanus het is een met de hand geklopte ketel dus niet geheel egaal...maakt fit het onmogelijk? Wat is een vermogens regelaar, er zitten 6 standen op. Overbrugd deze het uitslaan? 20230124_... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
Electrisch Vandaag voor het eerst geprobeerd te stoken met een 12 liter koperen ketel op stroom dit ivm de gasprijs en zonnepanelen op het dak. Voorafgaand me in de bestaande topics verdiept en uiteindelijk uitg... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Meten is weten, gissen..... @haak 🤣 😉 |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Meten is weten, gissen..... @odevie bedankt voor jouw reactie! Robbert heeft het mij ook al eens uitgelegd, maar het is precies wat jij zegt die walnoten en kruiden bevatten en/of ontrekken ook vocht en kan gaan gisten waardoor... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
Meten is weten, gissen..... Goedendag allen Na een bezoek bij "bewust' eens een walnoten likeur geproefd en wist gelijk dit ga ik ook eens proberen. Er zijn hier verschillende manieren voor maar gekozen heb ik om rijpe walnoten... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Projecten 2023 @psycat nee sorry helemaal nul komma nul. Daarom zei ik om te ontdekken welke smaak het afgeeft is misschien macereren een begin van de reis |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Projecten 2023 Hahaha! Superleuk idee In Japan zijn ze gek op rauw.....wat mij dan te binnen schiet is macereren....mede ook om te ontdekken wat precies de smaak hiervan is.... Succes ! |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Voorbereiding voor kleine workshop in januari. Ongeloofelijk leuk initiatief! Robbert de moeite die je op je hals zorgt ervoor dat de kennis niet verloren gaat en word hier zeer gewaardeerd erg jammer dat ik met het werk dan zit.... maar hierbij m... |
In forum Het Café (praathuis) |
3 jaar geleden |
RE: Zelfgestookte neutrale Wodka met een deeltje Nugello (6,99€ in Duitsland) Interessant zelf zat ik ook al te kijken naar die koffie smaakmakers die je in vele varianten ziet zomaar om naast het macareren te testen... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |