Vond forum berichten leuk
RE: Het grote BBQ Topic! Maar gewoon spare ribs op de smoker en geen whisky for the aging maar niet getreurd dit wordt ook lekker zijn nu stage 2 dus nog een paar uurtjes 0B467AC9-1DAA-4265-AD1E-D0FBD4E58874.jpeg |
In forum De kookhoek |
4 jaar geleden |
RE: Nieuwe beleving @rumo Dit is nu wat ze noemen een nietszeggend bericht, Maar misschien moet hij nog op gang komen, en wilde hij in zijn enthousiasme dit even delen met ons 🙂 ik heb trouwens gisteren spaghetti gegeten... |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: Hollandsche CCVM ketel Thanks @robbert Ik zit even te googlen op Flooding. Ik heb een idee nu waar dit mee te maken kan hebben. Inhoud kan niet terugstromen in de colom en die hoopt dan op in de kolom zelf. Temperatuur (li... |
In forum Mijn installatie |
4 jaar geleden |
RE: Topic 2000 ChrisV Moonshine Zaterdag de mannen van Nieuwe Revu op bezoek gehad,was leuk interview, en gezellig, ik ben zeker dat het een leuk stukje word,28 april komt het er in dus als je nieuwschierig bent.ik denk dat het voor... |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Goed adresje voor ingrediënten . Deze topzaak begrijpt straks niet waarom de kilozakken jeneverbessen ineens als warme broodjes over de toonbank gaan 😆 |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
RE: Zelf (tarwe)mouten @stefanjo voor mij is het ook hobby . Ik ga uit van de rijping en opslag . Een vat kun je niet voor maar de helft vullen . ik stook tegenwoordig ook maar 2 of 3 keer per jaar of een klein likeurje in... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Zelf (tarwe)mouten @jaapjanjoost dat zijn leuke filmpjes . Misschien dat mensen dan ook zelf zoals wij vroeger als basis beginsel al aan leerde weer gaan mouten. Zo moeilijk is het niet . Het eesten in een oven is wel ... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Zelf (tarwe)mouten @stefanjo ja dat is gewoon mijn stookketel. Andere helft van de boiler met een kleine hoedje er op zetten en stoken maar. Deze is 20 liter, de andere ongeveer 12. Ik wil er nog één maken van 3 liter... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Zelf (tarwe)mouten Alles zo grof mogelijk gemalen in de blender. (Schrootmolen is besteld) Gemaischt met 4.5kg ongemouten tarwe. 1 uur op 55 graden Ph gecorrigeerd 6.4 naar 5.5 1 uur 65 graden Ph gecontroleerd 1,5 uur... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Vergistingemmer Nou dan was ik de eerste... Heb het niet weggegooid maar gebruik het voor schoonmaken. En waar praten we over? 3 max 4 euro aan materiaal. Dus waarom het risico nemen als je weet dat tijdens de fabric... |
In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
RE: 1L aquilatra recepten in grotere ketel @stefanjo okee dan is het verwarmen inderdaad het punt . Je moet zorgen dat je temperatuur niet te hoog op loopt dat smaken verbranden . 95 gr is max onderin . Dus zal op de brug iets lager moeten bl... |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: 1L aquilatra recepten in grotere ketel @stefanjo je moet even een goed belans vinden in warmte en ook koelen . Verwarmen op tijd temperen en als je met een grotere alquitara stookt zal je niet te koud water moeten gebruiken om te koelen . ... |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: 1L aquilatra recepten in grotere ketel @stefanjo wanneer je 1 of 2 liter wil maken in een grotere ketel is in principe wel mogelijk maar je moet wel rekening houden met dingen als warmte verdeling en koeling . |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Ketel erbij kopen ... @sjonnie morgenmiddag ophalen ! |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Cuarenta y Tres recept Zijn 43 geheime ingrediënten. |
In forum Likeuren |
5 jaar geleden |