Forum antwoorden aangemaakt
RE: Klaren , Ontgeuren en smaak verbeteren - Vervuiling. Er wel nog een paar foutjes uithalen hé |
In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
RE: Rum wilde gisting Een deel ingekuild gras levert ook propionzuur en azijnzuur op. |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
Vodka De definitie van vodka is een zo zuiver mogelijke alcohol met water. Waarom verkopen ze dan flesjes met vodka aroma????? |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Rum wilde gisting Het zijn de bacterien in de dunderpit die de zuren leveren die veresteren met de alcohol tijden het stoken. |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
RE: Pompje voor koeling, help. Voor koeling heb ik altijd een bierkoeler gebruikt en dat werkt met een compressor (warmtepomp) Heb een contract voor groene stroom dus milieuvriendelijk. |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Rum Ik zal een poging doen. Journal of Applied Microbiology 1998, 84, 921–928A REVIEWMicrobial flora of rum fermentation mediaL. Fahrasmane and B. Ganou-ParfaitI.N.R.A. Station de Technologie des Produ... |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
RE: Rum Wat zou eigenlijk een goede vertaling zijn voor' heavy flavour rum'? De vertaler maakt er zware smaak rum van. Klinkt een beetje raar. |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
RE: Rum Ik heb het wel over het verduningswater en niet over het beslag. |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
RE: Rum Maar goed dat ze het verstoken tot rum want het water gebruikt voor het verdunnen van de melasse bevat: De bacteriën uit verdunningswater worden toegevoegd aan die afkomstig van rietsap en melasse. Ee... |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
RE: Rum De gist misschien wel in een zakje maar de bacteriën niet. Mijn kinderen komen ook oorspronkelijk uit een zakje.... LOL |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
Rum wilde gisting Ik ben een heel interessant artikel tegen gekomen over rum waaruit blijkt hoe belangrijk de wilde gisting is. Nu wil ik het graag posten maar het artikel is engelstalig en dus ben ik het aan het verta... |
In forum Gist vragen |
6 jaar geleden |
RE: Stookkolom Ja het is deze. Je mag een bank vooruit! |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
Stookkolom Had gister een mooi schema gezien van een kolom en vindt het niet meer terug. Het is een kolom van ongeveer 2 a 3 meter waar continu de stookwijn wordt toegevoerd op 1 meter hoogte. Aan de onderkant z... |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Methanol, blind worden, fabels en feiten. Dat methanol in de maag omgezet is een foutje Het word omgezet in de lever. |
In forum Stooktips |
6 jaar geleden |
RE: Methanol, blind worden, fabels en feiten.
|
In forum Stooktips |
6 jaar geleden |