Forum antwoorden aangemaakt
RE: Master distillers @robbert Er staan zeven bladzijden in verband met thumper op dit forum maar geeneen verteld dat het een één stap procédé is waarbij de wash in de ketel gaat en uit de condensor het afgewerkte produkt... |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
Master distillers Een tijd geleden vroeg ik of ze eenmaal of tweemaal overhalen. Niemand die het met zekerheid wist. het antwoord kwam met naar Master distillers te kijken. Ze halen eenmaal MET THUMPER over. De tweede ... |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: Troebel Een andere mogelijkheid is teveel gevuld of overschuimen. |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Foutje... vlam in de pan @robbert En boven de 19% (Bovenste explosiegrens) wil het ook al niet meer exploderen en in een ketel die kookt zit je al boven die grens. |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Foutje... vlam in de pan @robbert Google laat me in de steek. Heb je een link? |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: De evolutie van het Stookforum Ik heb gemerkt dat als je een link plaatst die gewoon in dezelfde kleur verschijnt als de tekst. Dat maakt een link moeilijker herkenbaar. En waarom is de nachtmodus weg? |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Foutje... vlam in de pan @robbert Ethanol heeft een octaangetal van 105 dus een heel hoge zelfontbrandingstemperatuur. Ge zult geen normale still vinden die dat aankan. Dus die oorzaak kan je schrappen.En zonder vonk of vlam ... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Foutje... vlam in de pan @robbert Dat artikel heeft het over een defect overdrukventiel. Hetzelfde kan gebeuren met een gewone snelkookpan. |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Foutje... vlam in de pan @robbert maar ze wisten niet zeker of het ethanol was of een lek van de propaan instalatie. Ik hou het op het tweede. |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: cassavemeel @robbert Het zou enkel in de schil zitten en die is er niet bij. Maar eens testen kan nooit kwaad maar hoe doe je dat? |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
cassavemeel Ik heb nog 10kg cassave meel en zou die willen vergisten. Heeft gestookte drank van cassave een naam? |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: Foutje... vlam in de pan Niet mee eens. Als de installatie kookt is alle lucht uit de ketel verdreven en aldus de zuurstof die nodig is om in bepaalde mengverhoudingen een explosie te veroorzaken. |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Mout vervanger @robbert Maar om zetmeel om te zetten in vergistbare suikers heb je er slechts twee nodig namelijk alpha-amylase en beta-amylase dit laatste ook amyloglucosidase genoemd. |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: Mout vervanger @stefanjo Staat niet meer in de catalogus van stookwinkel Was van west kin look Is vervangen door: Product omschrijving High Temperature Alpha amylase wordt gebruikt om het zetmeel dat aanwezig is i... |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |
RE: Mout vervanger @odevie Op het pakje staat: COMPLETE ENZYME (ENZYMES:AMYLASE;AMYLOGLUCOSIDASE;PECTINASE) 4.2G 827601 En ik heb ze al een tijdje liggen. |
In forum Het Café (praathuis) |
4 jaar geleden |