Stookforum
  • HOME
  • STOOKWINKEL

Thomas Aquinas

Minder tonen Meer tonen
Profielfoto van Thomas Aquinas

@thomas-aquinas

  • Activiteit
  • Profiel
  • Vrienden 0
  • Groepen 0
  • Forums
  • Persoonlijk
  • Vermeldingen
  • Favorieten
  • Vrienden
  • Groepen
  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Nieuwe stoker" – 2 jaren, 11 maanden geleden

    @thomas-aquinas Ha ha daar ga je weer 😆  Ik bedoelde begin gewoon met een simpele suiker vergisting. En als je dat proces onder de knie heb (ingrediënten, vergisting, temperatuur) dat je dan je ketel leer kennen en daarna kijk wat…   Meer lezen»

  • Profielfoto van Odevie

    Odevie antwoordde op het onderwerp "Nieuwe stoker" – 2 jaren, 11 maanden geleden

    @thomas-aquinas welkom Thomas.
    Dit lijkt me idd een behoorlijk complete set waarmee je gelijk aan de slag kan, zowel voor suikervergisting maar ook voor bier, whisky en andere graanvergistingen.

  • Profielfoto van Pulle

    Pulle antwoordde op het onderwerp "Nieuwe stoker" – 2 jaren, 11 maanden geleden

    @thomas-aquinas
    Appel compote is t geworden.
    Bevat 92% appel.
    Staat te gisten sinds 20 mei. 

  • Profielfoto van Alchemist

    Alchemist antwoordde op het onderwerp "Nieuwe stoker" – 2 jaren, 12 maanden geleden

    @thomas-aquinas het maken van drank is iets wat je moet afstemmen op elkaar net als ieder productieproces, de vraag is welke hoeveelheid je wilt hebben van een batch, ruwweg is dat 1/9e. Ik ben met een AirStill begonnen maar 20…   Meer lezen»

  • Profielfoto van RuMo

    RuMo antwoordde op het onderwerp "Nieuwe stoker" – 2 jaren, 12 maanden geleden

    @thomas-aquinas welkom. Je heb in ieder geval een hoop goeie plannen, maar loop ook niet te hard van stapel. Stapje voor stapje kom je er ook. Een gewone suiker vergisting is ook niet verkeerd om mee te beginnen.

  • Profielfoto van Alchemist

    Alchemist antwoordde op het onderwerp "Nieuwe stoker" – 2 jaren, 12 maanden geleden

    @thomas-aquinas Haha moeilijk is relatief, de voorbewerking van de rum is inderdaad eenvoudiger dan bijvoorbeeld het maischen (brouwen) met mout en granen. Het destilleren blijft een soortgelijke moeilijkheidsgraad houden, maar is zeer zeker goed te doen.   Met de kruiden…   Meer lezen»

  • Profielfoto van @ndré

    @ndré antwoordde op het onderwerp "Nieuwe stoker" – 2 jaren, 12 maanden geleden

    @thomas-aquinas 
    Welkom op het leerzame en leuke forum.
    Cheers, @ndré😎🥃

Profielfoto sexysnowman

Registreer nu!

Wie is online?

  • WJM rinus55

Nieuwste topics

  • vijf bijtjes stelt zich voor

    Door vijf bijtjes 2 dagen geleden

  • Naloop

    Door Gerben Beek 5 dagen geleden

  • Vergistingsvaten 20 liter Speindel

    Door kena1979 7 dagen geleden

  • Waragi

    Door RikVanBeusichem 7 dagen geleden

  • Boiler gevonden, misschien een nieuw project

    Door rinus55 1 week geleden

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Lost your password?

Je gegevens vergeten?

Ik herinner mijn gegevens