Forum antwoorden aangemaakt
RE: Frambozen Schnapps van diepvries frambozen De schnaps twee weken op frambozen laten trekken. Daarna filteren door een koffiefilter en bottelen. Dan heb je een mooie zachtroze borrel! |
In forum Spirits |
5 jaar geleden |
RE: Over lageren en rijpen. Oké top. Doe ik dat. Volstaat er gestampte rennie? Dat is calciumcarbonaat met magnesium |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Over lageren en rijpen. Bedankt Chris en Robbert. Het hout ligt al jaren in de schuur van m'n schoonvader. Ik heb alle kanten even opgeschuurd; gewoon voor de zekerheid. Vervolgens De boel een tijdje getoast op 210 graden Ce... |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Over lageren en rijpen. Robbert, Ik heb een drie liter pot staan met whisky. Daarin zitten drie stukjes nieuw geroosterd eikenhout. De tannines en looizuren zijn sterk aanwezig. Heeft iedereen dit altijd? En vlakken De straf... |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: eau de vie van druivensap uit de super Wederom wijze woorden. Deze staan nergens in een beginnersgids vermeld. Over de producten afkomstig van concentraten heb je gelijk. Misschien moet ik de druivensap dus mijden. Zoals menig mens waarsch... |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: eau de vie van druivensap uit de super Bedankt Robbert. Ik heb al veel aan je tips gehad. Toch ga ik mijn stoute schoenen aantrekken en het proberen met sap uit de super. Op YouTube,The Westcoast exterminator, wordt brandewijn gemaakt v... |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: eau de vie van druivensap uit de super Bedankt voor de tip, maar ik maak hieruit op dat niemand druivensap uit de super heeft verwerkt? Simpele appelsap kan een goede eau de vie geven toch? Dus waarom geen druivensap? Ik ga binnenkort de p... |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
eau de vie van druivensap uit de super Beste stokers en stokerinnen, Helaas zijn de druiven uit de Zijpe en West-Friesland niet al te denderend. Heeft iemand daarom ervaring met het vergisten van druivensap uit de supermarkt? Alle tips zij... |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: rietsuiker melasse behoefte ik ben je nog niet vergeten pino! Ik neem vlug contact met je op! Groeten Jasper |
In forum Vraag en aanbod |
6 jaar geleden |
RE: rietsuiker melasse behoefte P |
In forum Vraag en aanbod |
6 jaar geleden |
RE: Houtsoorten Het hoe en wat Woow zo weinig? 1/10 van een eiwit is 3 gram. Daar 1/10 van maakt 0,3 gram eiwit op 3 liter whiskey. Natuurlijk twijfel ik niet aan je Robbert, maar klopt dit? |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Frambozen Schnapps van diepvries frambozen Ik zag vanmiddag 1kg diepvriesframbozen voor 3,99 bij de Jumbo |
In forum Spirits |
6 jaar geleden |
RE: Houtsoorten Het hoe en wat Hoi Robbert. Gewoon een kippenei scheiden en dan erbij doen? Hoeveel eiwit op drie liter? |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Lekkend vat Fantastisch Robbert! Heel erg bedankt |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |
RE: Lekkend vat Duigen bedoel ik |
In forum Stookforum |
6 jaar geleden |