Forum antwoorden aangemaakt
RE: smart still Ik stook er mijn whiskey mee. Gaat prima, maar geduld hebben. |
In forum Stookforum |
7 jaar geleden |
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy Mijn roggebrood is na 4 weken bijna uitgegist. Nog steeds bubbels dus.... |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy Bijna.... |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: Alcohol in het nieuws Dus je mocht wel van het vrouwenvlees genieten, maar geen vlees op je bord? Lijkt op het eeuwenoude dilemma 'mag een vegetariër nu wel of niet een vleestomaat eten?' |
In forum Het Café (praathuis) |
7 jaar geleden |
RE: Alcohol in het nieuws Of hij kan niet meer overeind komen.... |
In forum Het Café (praathuis) |
7 jaar geleden |
RE: Tony 101 - Mais Geweldig recept! Meteen opgeslagen. Lijkt me wel iets voor als de dagen korter worden, dat is tenslotte vrijdag al. Wat de zuurstof betreft, als ik me niet kan beheersen om de gistton te kijken, komt ... |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Nimrax, jij hebt toch ook mooie filmpjes hierover op youtube gezet! Die heb ik gebruikt als eerste handleiding. |
In forum Stel je even voor... |
7 jaar geleden |
RE: Odin's Roggebrood Whisky. Tried and True Recipy Geduld is een schone zaak, nog steeds gepruttel in de ton.... |
In forum Spirits |
7 jaar geleden |
RE: T500 reflux RVS zgan Ik pb je even |
In forum Vraag en aanbod |
7 jaar geleden |
RE: T500 reflux RVS zgan Kheb misschien interesse, hangt af van je vraagprijs |
In forum Vraag en aanbod |
7 jaar geleden |
RE: Goedkope eiken vaten Zal uiteindelijk toch niet zoveel schelen, denk ik. |
In forum Stooktips |
7 jaar geleden |
RE: Stel je even voor Welkom buurman, op de kaart van NL gezien dan. Ik woon onder de rook van de grootste vervuiler van de IJmond. |
In forum Stel je even voor... |
7 jaar geleden |
RE: Gekke probeersels zit wel wat in, misschien de vanillesuiker maar bewaren voor wat anders. |
In forum Recepten |
7 jaar geleden |
RE: Gekke probeersels Zat te denken aan 5Kg roggemout, 10 zakjes vanillesuiker en bakkersgist. Dat alles tot een totaal van 25ltr brengen |
In forum Recepten |
7 jaar geleden |
RE: Gekke probeersels Dank je, alleen is mijn doel om er een (beetje gezoete) whiskey van te stoken. |
In forum Recepten |
7 jaar geleden |