Vond forum berichten leuk
RE: Vergistingsemmers uit de kelder gehaald @wout goed drogen en vooral niet op elkaar stapelen. Waar droogte is groeit ( vrijwel) niks |
In forum Mijn installatie |
4 jaar geleden |
RE: Boterzuur Dunder werd vroeger burned ale genoemd . later door diverse vormen van gebruik kreeg het de naam dunder. De naam Burned ale zegt het eigenlijk al Het restant van de vergiste masch dat de warmte van d... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Turbo bakkersgist voor een graan/suiker vergisting. Stoken binnen 7 dagen @psychonaut . De 4 kilo is prima maar met een hoge temperatuur opjagen is niet goed . Gist stress geeft vervuiling .. Meer azijnzuur , meer andere alcoholen , zwavelzuur , boterzuur en snellere afs... |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |
RE: Turbo bakkersgist voor een graan/suiker vergisting. Stoken binnen 7 dagen Ik gebruik op 50 ltr 120 gr natte bakkersgist,die staat ongeveer 3.5 weken,ik weet als ik er meer gist in gooi dat het sneller zou gaan ,maar ik heb geen haast,er staan er nu twee van 50 liter te verg... |
In forum Spirits |
4 jaar geleden |