|
Kwestie van zo veel mogelijk op 'natuurlijke' manier te werk... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |
|
Als ik je goed begrijp zou pH omhoog brengen (natriumbicarbo... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |
|
Het is duidelijk dat er alcohol omgezet wordt in (azijn)zuur... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |
|
Ik kan me moeilijk voorstellen dat bij een alcoholpercentage... In forum Bier, Wijn en overige dranken |
4 jaar geleden |
|
Help mijn Porto wordt zuur??? In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
|
Persoonlijk maal ik de kruiden vrij grof en laat ze vervolge... In forum Recepten |
5 jaar geleden |
|
Thanks Robbert. De bedoeling is niet een exacte kopie te mak... In forum Recepten |
5 jaar geleden |
|
Tanqueray Gin In forum Recepten |
5 jaar geleden |
|
Ik geef je een beetje gelijk Robbert, maar vind je mening ov... In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
|
Hahaha Robbert. Je hebt natuurlijk principieel gelijk, hoor.... In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
|
Gelijk heb je. Ik ben zelf eigenlijk helemaal geen (grote) d... In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
|
Gin ? gebruik je daar suikeralcohol voor ? Gin hoort van gra... In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
|
@ Gompie, Ik merk dat ik door de behandeling met actieve koo... In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
|
Hoera en met de kleur van vlierbessen zou dat echt lachen wo... In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
|
Ik heb die oefening ook gemaakt, maar met 5,5 kg op een volu... In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |