|
@robbert glycerine gebruik ik ook maar ik wist niet dat je o... In forum Stookforum |
6 maanden geleden |
|
Enige nadeel van aardbeien likeur, dat na voorloop van tijd ... In forum Stookforum |
6 maanden geleden |
|
@sveneijkelkamp aardbeien ca 90%, dus 2000 gram wordt 1800 g... In forum Stookforum |
6 maanden geleden |
|
@Ruby_Daan hou er rekening mee dat zolang je likeuren maakt ... In forum Het Café (praathuis) |
6 maanden geleden |
|
Op www.spiritsnl.nl staat het beter beschreven dan de douane... In forum Het Café (praathuis) |
6 maanden geleden |
|
@rugby_daan het beste is eerst de douane site te bezoeken. H... In forum Het Café (praathuis) |
6 maanden geleden |
|
@robbert dankje ga experimenteren ermee In forum Recepten |
6 maanden geleden |
|
Bij de onrijpe walnoten heb ik kruidnagels toegevoegd, de ee... In forum Recepten |
6 maanden geleden |
|
@robbert dank voor de inzicht en ervaring, ik ga na 4-5 weke... In forum Recepten |
6 maanden geleden |
|
Stomme vraag, waarom maar 4 weken marceren de walnoten, wat ... In forum Recepten |
6 maanden geleden |
|
Indeed, ik heb 12 liter voor de 2de keer gedaan met de T500 ... In forum Stooktips |
6 maanden geleden |
|
@Robbert, in jou recept staat 4 gram folie, kan ik i.p.v. da... In forum Recepten |
6 maanden geleden |
|
@rinus55 ongepelde bedoel je van 24 juni, de eerste begint b... In forum Recepten |
6 maanden geleden |
|
@robbert kan ik jou recept verdubbelen, ik heb een weckpot v... In forum Recepten |
6 maanden geleden |
|
@rinus55 ik had gepelde gekocht maar die gaf een troebele re... In forum Recepten |
6 maanden geleden |