Gerard01
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 14 juli 2023
Estimable Member
Volgen
beide gemaakt van dezelfde walnoten, links grof en rechts fi...

In forum Recepten

3 weken geleden
@rinus55 oké apart want het waren dezelfde walnoten, geraapt...

In forum Recepten

3 weken geleden
Of is het simpel te verklaren dat bij zeer fijn gesneden wal...

In forum Recepten

3 weken geleden
Heeft iemand een verklaring voor het volgende: Gedopte wal...

In forum Recepten

3 weken geleden
Update , na 3 maanden gezeefd, laten staan en nu nogmaals ge...

In forum Likeuren

1 maand geleden
Ik had 920 gram suiker toegevoegd ipv 750 gram en zou uitkom...

In forum Recepten

1 maand geleden
@stookforum oké ga ik binnenkort uitproberen, oefening baart...

In forum Mijn installatie

2 maanden geleden
@robbert oké dan ga ik baking soda toevoegen om op pH 4 te k...

In forum Spirits

2 maanden geleden
@robbert pH tussen 3.3 en 4 was toch oké. Die buis ga ik eve...

In forum Spirits

2 maanden geleden
Voor de T500 met koperen dome heb ik een regulator aangescha...

In forum Mijn installatie

2 maanden geleden
Gisteren ca 20 kg peren gestript van steeltjes, kont en pitt...

In forum Spirits

2 maanden geleden
@robbert glycerine gebruik ik ook maar ik wist niet dat je o...

In forum Stookforum

2 maanden geleden
Enige nadeel van aardbeien likeur, dat na voorloop van tijd ...

In forum Stookforum

2 maanden geleden
@sveneijkelkamp aardbeien ca 90%, dus 2000 gram wordt 1800 g...

In forum Stookforum

2 maanden geleden
@Ruby_Daan hou er rekening mee dat zolang je likeuren maakt ...

In forum Het Café (praathuis)

2 maanden geleden
Pagina 1 / 10

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?