SaenseOverhaal
SaenseOverhaal
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 30 november 2019
Reputable Member
Volgen
Heb de tiny ook gezien. Volg jouw traject ook met veel plezi...

In forum Recepten

1 jaar geleden
Waarom de gerst nog mouten? Je hebt toch voldoende gerstemo...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Ik denk dat de animo of bereidheid om te helpen niet het pro...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Uiteindelijk na afkoelen alles in een gistemmer gegoten. Na ...

In forum Recepten

1 jaar geleden
De 1,5 liter molasse aangevuld met een 5 liter water en dit ...

In forum Recepten

1 jaar geleden
Gisteren weer verder gegaan met het rumprojectje. Ik wil een...

In forum Recepten

1 jaar geleden
@hoentie op zich is opbrengst niet verkeerd hoor. Ik kom mee...

In forum Recepten

1 jaar geleden
Uit vorige draadjes: als de gist binnen 12 uur in omvang ver...

In forum Recepten

1 jaar geleden
Ik ga nog even door met verzorgen om het cellen aantal op te...

In forum Recepten

1 jaar geleden
Vorige week van wo t/m vr weg geweest. Bij terugkomst de gis...

In forum Recepten

1 jaar geleden
@rinus55 zolang er voldoende voeding (bloem) en zuurstof (l...

In forum Recepten

2 jaar geleden
Vandaag is er zichtbare activiteit in de weckpot. Vanavond g...

In forum Recepten

2 jaar geleden
zojuist weer een 50 gram patentbloem aan de weckpot toegevoe...

In forum Recepten

2 jaar geleden
@rinus55 Op 2 november begin vd heb ik de ananas en rietsuik...

In forum Recepten

2 jaar geleden
Zojuist vanuit de zipzak de vloeistof met een juslepel afges...

In forum Recepten

2 jaar geleden
Pagina 6 / 19

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?