SaenseOverhaal
SaenseOverhaal
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 30 november 2019
Estimable Member
Volgen
@lambik Ik weet niet waar je woonachtig bent, maar ik heb va...

In forum Mijn installatie

1 maand geleden
@opstoker Na azijnstook en naspoelen met lauwwarm water de k...

In forum Stooktips

1 maand geleden
Eerst een azijnstookje. Geen koelwater in de condensor zodat...

In forum Stooktips

1 maand geleden
@alchemist Niet als 'safetynet' nog een aandeel gerstemout g...

In forum Recepten

2 maanden geleden
@robbert ondertussen uit jouw op de workshop meegebrachte gi...

In forum Het Café (praathuis)

2 maanden geleden
@alchemist : oh oh oh, heb t al gezegd, maar ga lekker over ...

In forum Recepten

2 maanden geleden
Zojuist terug van de mini workshop van Robbert en Grensjager...

In forum Het Café (praathuis)

2 maanden geleden
@robbert : Wellicht handig om uit te leggen hoe je de bereke...

In forum Het Café (praathuis)

2 maanden geleden
Van t weekend de 1e overhaal uitgevoerd. Begonnen met een 12...

In forum Het Café (praathuis)

2 maanden geleden
@rudy68 Mooi luchtig!

In forum Gist vragen

2 maanden geleden
@rvdh Goedemorgen Robbie, ziet er zeker goed uit!

In forum Gist vragen

3 maanden geleden
Uiteindelijk SG zat met een temperatuur van de wort van 28 g...

In forum Het Café (praathuis)

3 maanden geleden
en de korrels  IMG-20221213-WA0008.jpeg

In forum Het Café (praathuis)

3 maanden geleden
Maischen op 3 stappen: 55, 67 en 72 graden. Hierbij in verge...

In forum Het Café (praathuis)

3 maanden geleden
Heb gemerkt dat het erg lastig is om de mout gortdroog te kr...

In forum Het Café (praathuis)

3 maanden geleden
Pagina 1 / 11

©2023 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?