Mick
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 20 december 2017
Reputable Member
Volgen
Het zijn niet allemaal bacterieen. De Tart Cherry Brett en ...

In forum Gist vragen

7 jaar geleden
In het rekenblad van stook wordt uitgegaan van een rendement...

In forum Stel je even voor...

7 jaar geleden
Ik denk dat het wat foezels/olien zijn. Ik heb doorgestookt...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Vandaag de whisky weer eens tevoorschijn gehaald. De potten...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Als je met een biergist een suikeroplossing gaat vergisten v...

In forum Gist vragen

7 jaar geleden
bakingsoda alleen gebruiken i.d.d. bij strippen nooit aan jo...

In forum Gist vragen

7 jaar geleden
Je moet inderdaad omschrijven wat je wil, ik vermoed zoiets...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Heb je ook de output van de regelaar genoteerd? Het zou kun...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Kan je ook niet precies zeggen, is een richtlijn. Alleen doo...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
@Mick: ja ik bedoel volumepercentage. Van de opbrengst du...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
De roggebroodwhisky is ook heel lekker wit, als het nog niet...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Na de ruwstook nu de fijnstook. Twintig cuts? Veel verschill...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Zoals gezegd is de temperatuur bovenin een aaduiding iets wa...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Ergens heb ik gezien dat je pas bij de laatste stook voor- e...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Bij de fijnstook moet je blijven ruiken en proeven. Bij whis...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Pagina 13 / 31

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?