Psycat
Psycat
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 30 oktober 2018
Honorable Member
Volgen
Shalom Kayp Eerst eens wat wijn doorstoken om het gevo...

In forum Stookforum

4 maanden geleden
Hi Maestro Mijn mispelaars {?} dragen amper dit jaar. Kwe...

In forum Het Café (praathuis)

4 maanden geleden
Thanks Maestro Momenteel werk ik met "sourmash" dus h...

In forum Het Café (praathuis)

4 maanden geleden
Continue fermentatie

In forum Het Café (praathuis)

4 maanden geleden
Thanks Maestro Heel nuttig. Persoonlijk haal ik altij...

In forum Spirits

4 maanden geleden
Vraagje hier. Aangezien de appel pulp nogal wat pittten en...

In forum Spirits

4 maanden geleden
Hi Prins Een andere methode, iets omslachtiger, is als vol...

In forum Stookforum

5 maanden geleden
Salaam Fred B. ook ik heb geen koperen helm op mijn ketel....

In forum Stookforum

5 maanden geleden
Bedankt Alchemist en Robbert Ik wil echter niet starten me...

In forum Het Café (praathuis)

5 maanden geleden
Newton, Darwin en vacuum Distillatie

In forum Het Café (praathuis)

5 maanden geleden
Bonjour Anne Over welk fruit beschik je ? Indien je ket...

In forum Stel je even voor...

6 maanden geleden
Hi Bartolomeus, Hier ook iemand die helemaal voorstander i...

In forum Stel je even voor...

6 maanden geleden
Salaam Keesmink Eenmaal je rassen gekozen, hier een paar t...

In forum Stookforum

6 maanden geleden
Shalom Keesmink Ik woon in NoordFrankrijk/Zuid Belgie Pe...

In forum Stookforum

6 maanden geleden
Hoi, Bedankt Robbert. had nooit gehoord van Burned Ale. ...

In forum Spirits

7 maanden geleden
Pagina 2 / 41

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?