Psycat
Psycat
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 30 oktober 2018
Honorable Member
Volgen
@dutchie Hi Zijn die kweeperen van je al geel of nog gr...

In forum Het Café (praathuis)

7 maanden geleden
Thanks Theresa en Robbert Aangezien er dit jaar massa's kw...

In forum Het Café (praathuis)

7 maanden geleden
Bedankt Robbert Zou je suiker toevoegen aan de pulp ? ...

In forum Het Café (praathuis)

7 maanden geleden
Sidonie

In forum Het Café (praathuis)

7 maanden geleden
@robbert " dat is nu juist ook de reden dat dranken zoals...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 maanden geleden
Das precies wat ik bedoelde. Iedereen gooit weleens kruide...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 maanden geleden
Oh en eenmaal je ervaring krijgt, ga je merken dat er een ge...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 maanden geleden
Hi Rickerdt Jouw methode is wat de meeste onder ons we...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

7 maanden geleden
Et Voila. Mijn eerste 2023 project, opgestart op 15 April ...

In forum Het Café (praathuis)

12 maanden geleden
En dan nu : De Tastingnotes ! Voor het proeven heb ik ...

In forum Het Café (praathuis)

12 maanden geleden
HI Bewust Fourageren is inderdaad aangenaam, heeft zoiet...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Salaam kees Op kleine schaal lukt het nog indien je de ins...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Hi Kees Inderdaad zelfde familie van rabarber. Verse jong...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Hi Eerste notities bij vergisten van duizendknoop. De ve...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Stap 1 van de knotweed gin : Fermentatie De fermentatie m...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
Pagina 3 / 38

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?