Robbert
Robbert
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 24 december 2017
Illustrious Member
Volgen
@tom182 dat weet je pas over een paar jaar. Reken maar dat ...

In forum Stooktips

3 dagen geleden
@tom182 een destilleerderij in Schotland heeft 3 jaar gelede...

In forum Stooktips

3 dagen geleden
@jaap-van-ganswijk heel veel dranken worden nogsteeds op and...

In forum Stooktips

4 dagen geleden
@l-bogo ik stook al meer dan 45 inmiddels. Gas bevalt het b...

In forum Stel je even voor...

4 dagen geleden
@tom182 als je ervan uitgaat dat af fabriek de verpakkingen ...

In forum Stookforum

6 dagen geleden
@kevin als je op foto ziet zit hij vol met nog jonge trosjes...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

6 dagen geleden
Dit jaar wordt een goed jaar voor mijn juracon.  IMG_...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

6 dagen geleden
@tom182 niet nog eens bijvoegen . Afwachten en als er geen v...

In forum Stookforum

6 dagen geleden
@gerard01 eerst 0,8 liter toevoegen. Jr kunt altijd na zoet...

In forum Recepten

6 dagen geleden
@tom182 wanneer iets staat te gisten ook al is het traag NOO...

In forum Stookforum

1 week geleden
@mccorner waarom surrogaat dropshot met smaak en kleurstoff...

In forum Recepten

2 weken geleden
@tom182 klopt het is zoutzuur maar je gebruikt het verdunt n...

In forum Stookforum

2 weken geleden
@big-g het lost inderdaad ook op in water op kamertemperatuu...

In forum De kookhoek

2 weken geleden
@kees22 kook temp van ethylcarbamaat is 185 gr . Je zou du...

In forum Stooktips

2 weken geleden
@tom182 wanneer je niet de 80 gr stap doet blijven er inderd...

In forum Stookforum

2 weken geleden
Pagina 1 / 711

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?