Robbert
Robbert
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 24 december 2017
Illustrious Member
Volgen
Laatste alcohol verwerkt tot Absinth volgens origineel recep...

In forum Stookforum

2 maanden geleden
@ndre etos en kruitvat verkopen het in kleiner flesjes

In forum Het Café (praathuis)

2 maanden geleden
@ndre het is foodgrade je kunt d ze gebruiken.

In forum Het Café (praathuis)

2 maanden geleden
@rinus55 alcohol uit mout uit diverse granen of uit mout en ...

In forum Stel je even voor...

3 maanden geleden
@leonvandorp heb je gist voeding toegevoegd en temperatuur r...

In forum Gist vragen

3 maanden geleden
Inderdaad zoals Theresa al vermeld is een koperen alembiekje...

In forum Stel je even voor...

3 maanden geleden
@leonvandorp wat voor gist gad je ,. Soms kan het 24 uur du...

In forum Gist vragen

3 maanden geleden
Uiteindelijk van de restanten paar liter alcohol gemaakt ee...

In forum Het Café (praathuis)

3 maanden geleden
@bert1985 ja in laatste overhaal maak je altijd de voor en ...

In forum Recepten

3 maanden geleden
@bazz de panella oplossen in water van 80 graden. Aanzuren ...

In forum Recepten

3 maanden geleden
@psycat naam is iets als : olomoucké prso

In forum Het Café (praathuis)

3 maanden geleden
Ik hoop dat ik snel goed heb omgerekend van gallons recept ,...

In forum Het Café (praathuis)

3 maanden geleden
@psycat ik ben begonnen met destilleren juist om absint te m...

In forum Het Café (praathuis)

3 maanden geleden
Ja ik heb diverse recepten uit de ' oude doos" met o.a. Drag...

In forum Het Café (praathuis)

3 maanden geleden
@psycat het zijn allen kruiden uit bijvoet familie. Genepi...

In forum Het Café (praathuis)

3 maanden geleden
Pagina 4 / 711

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?