Skoldt
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 17 april 2017
Reputable Member
Volgen
Euh .. ja ... en ?

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Precies ChrisV, noem mij maar ook van de oude stempel maar i...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Mooi vakmanschap !

In forum Mijn installatie

7 jaar geleden
Het is inderdaad een heel gedoe om 33 blikjes mais open te m...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
En wat doet zout met een gistcel ? Oh ... wacht ... Gis...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Ik snap 't gemak niet als je 33 blikken mais van 300gr moet ...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
Mais in blik : 3,5€/kgFranse suikermais : 1,12€/kgGewone mai...

In forum Stooktips

7 jaar geleden
aeroob: C6H12O6 + 6 O2 → 6 CO2 + 6 H2O + 674 cal (1 g gist o...

In forum De kookhoek

7 jaar geleden
Wiki geeft mijn inziens al antwoord op een groot deel van je...

In forum De kookhoek

7 jaar geleden
Ik heb ook ooit de rum-essence van Lick gebruikt om 'rum' te...

In forum Stookforum

7 jaar geleden
Als de mash is uitgegist (en dat gaat super snel met melasse...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Je melasse bestaat gemiddeld uit 60% vergistbare suikers. D...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Ach, weet je, wij zijn allen op onze eigen manier een beetje...

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
en hier terug iets wat een beetje tegengewicht biedt :

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
De gezondheidspredikers terug aan het woord :

In forum Het Café (praathuis)

7 jaar geleden
Pagina 11 / 25

©2025 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?