SpazReiner
Groep: Geregistreerd
Deelgenomen: 16 april 2020
Eminent Member
Volgen
De carnaubawas is binnen! die gaat straks in de richel gesmo...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
Het wordt wel geconditioneerd gedroogd, maar het ligt niet i...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
En gister langs een mooie zagerij geweest in de buurt; Zager...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
Zo, na een tijdje werken en bekokstoven hoe verder, nu weer ...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
Hier ook even een antwoordje op de eerste vraag, cider is er...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

4 jaar geleden
Bij mij is de cider uitgegist (met portgist, had het nog lig...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

4 jaar geleden
Ja! Probleem met mij is dat ik denk alles even te kunnen mak...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
Ja, dat werkt donders goed, in een oventje in een loods van ...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
Dankje Alchemist! Mooie foto en het vuurtje in het vat! Dat ...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
Gister de slangklemmen opgehaald, altijd mooi wat industriël...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
Dus gewoon puur praktisch als straktrekker, heeft niks met ...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
Gister wat stokjes 3 uur in de oven gehad op 200 graden, dat...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
Forceren van koper pijp heb ik niet goed kunnen vinden, alle...

In forum Mijn installatie

4 jaar geleden
Bedankt voor de info, ik wil binnenkort rum stoken, eerst ee...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
Kheb dr over nagedacht, ik dacht voor het luchtvrij afvullen...

In forum Stooktips

4 jaar geleden
Pagina 2 / 3

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?