|
Rum mash In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
|
@stephan ja mijn plan was om het ook in 2x te doen. In forum Recepten |
4 jaar geleden |
|
@robbert okeey dan zit ik daarmee goed, gisteren was de Ph 4... In forum Recepten |
4 jaar geleden |
|
@mccorner bedankt voor de tip, zal het is gaan proberen! In forum Recepten |
4 jaar geleden |
|
@mccorner okeey dat is goed om te weten, en wat bedoel je me... In forum Recepten |
4 jaar geleden |
|
Rum mash In forum Recepten |
4 jaar geleden |
|
@robbert dan denk ik inderdaad dat het licht hapert, smaak w... In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
|
@robbert dan denk ik inderdaad dat het licht hapert, smaak w... In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
|
@vlisbier S.G. is de dichtheid van de vloeistof, heb deze al... In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
|
@alchemist P.H.waarde= 4.8. En de S.G. is 15% In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
|
Rummash gestopt met gisten In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
|
@eline hoi en welkom, ik heb hetzelfde setje als jou, en ben... In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
|
Bruggeman gist In forum Gist vragen |
4 jaar geleden |
|
@robbert okeey, kan het allicht is proberen met andere gist.... In forum Recepten |
4 jaar geleden |
|
@robbert mijn idee was om te beginnen met appel ofzo, maar o... In forum Recepten |
4 jaar geleden |