-
@ndré vind forumbericht "Hans" – leuk 5 dagen, 21 uren geleden
-
hnz antwoordde op het onderwerp "Experiment met Ultrasonic cleaner" – 5 dagen, 22 uren geleden
Ik wil hier ook mee gaan experimenteren! Zijn er ondertussen al nieuwe ontwikkelingen?Zit nu ook te kijken naar een reinger van HBM.
-
hnz posted a new topic "Hans" – 6 dagen geleden
Goedemiddag allemaal!Ik heb eind vorig jaar voor het eerst een T500 met alambiek gekocht en een heerlijk, simpel rummetje gemaakt. Doordat ik het nog erg druk heb met mijn 2 kids verder nog niet veel tijd gehad verder te excerimenteren… Meer lezen»
-
hnz vind forumbericht "Guus stelt zich voor" – leuk 6 dagen geleden
-
@ndré antwoordde op het onderwerp "Guus stelt zich voor" – 6 dagen, 3 uren geleden
@big-g welkom op dit leuke forum
Cheers
Groet @ndré🥃😎 -
@ndré vind forumbericht "Guus stelt zich voor" – leuk 6 dagen, 3 uren geleden
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Dropshot maken" – 6 dagen, 15 uren geleden
@robbert begrijpelijke reactie, maar in de zomer heb ik het te druk om het proces uit te voeren en heb daarbij liters rum tot mijn beschikking staan. Ik heb zelfs nog nooit een dropshot geproefd haha! Maar zoals ik al… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Dropshot maken" – 6 dagen, 16 uren geleden
@mccorner waarom surrogaat dropshot met smaak en kleurstoffen maken terwijl het immers niet moeilijk is om een gezond product te maken .
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Dropshot maken" – 6 dagen, 16 uren geleden
@rummy-dummy top daar ga ik over twee weken naar toe. THNX
-
Big G vind forumbericht "Sugarwash aanvullingen?" – leuk 6 dagen, 16 uren geleden
-
tom182 vind forumbericht "Guus stelt zich voor" – leuk 6 dagen, 16 uren geleden
-
Big G antwoordde op het onderwerp "Guus stelt zich voor" – 6 dagen, 16 uren geleden
@tom182 , ter eerst was het erg leuk om samen met mijn vader te doen. De basis was melasse, bruine basterdsuiker en gewone suiker. Dit vergisten en destilleren. na het destilleren (24 liter) ging er gember, melasse, bruine basterdsuiker, eikenhout… Meer lezen»
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Eerste keer whisky" – 6 dagen, 16 uren geleden
@tom182 klopt maar je gebruikt het verdunt naar 12 % .
-
Big G antwoordde op het onderwerp "Sugarwash aanvullingen?" – 6 dagen, 16 uren geleden
@robbert whow wat een mooi uitgebreid antwoord. Klinkt super aannemelijk. Hartelijk dank hiervoor.
-
Robbert vind forumbericht "Sugarwash aanvullingen?" – leuk 6 dagen, 16 uren geleden
-
Robbert antwoordde op het onderwerp "Sugarwash aanvullingen?" – 6 dagen, 16 uren geleden
@big-g het lost inderdaad ook op in water op kamertemperatuur maar bij hogere temperaturen lost het sneller op en het help bij inverteren . Geinverteerde suikers ( mono saccharide )vergist sneller en met minder afval dan gewone tafel suiker. (Disaccharide) … Meer lezen»
-
tom182 antwoordde op het onderwerp "Guus stelt zich voor" – 6 dagen, 16 uren geleden
@big-g leuk Guus, welkom op het forum. Hoe was het recept van de ‘father & son rum’?
-
tom182 antwoordde op het onderwerp "Sugarwash aanvullingen?" – 6 dagen, 16 uren geleden
@big-g door te verhitten met citroenzuur naar 80 graden inverteert je de suiker. Suiker is een disacharide. Door te inverteren splits je de suiker (sucrose) in glucose + fructose. Dat maakt het beter vergistbaar.
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Dropshot maken" – 6 dagen, 17 uren geleden
@murmillo bij de rewe supermarkt in Duitsland
-
Murmillo antwoordde op het onderwerp "Dropshot maken" – 6 dagen, 17 uren geleden
@rummy-dummy waar heb je het gevonden?
- Meer laden