Meldingen
Alles wissen

Het grote BBQ Topic!

Pagina 31 / 50

Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Ziet er weer super uit.... Toppie...

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Ik vrees dat het alweer op is Jack πŸ˜‰

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Nou hij komt er pas net af, het zal voor morgen zijn. Wel weer goed gelukt.

Dit is overigens wel de maximale maat voor mijn ei, de thermometer in het deksel raakte het vlees. Niet zo erg hoor, maar veel groter moeten de stukken vlees dan niet worden.

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Hij is zo gaar dat je hem met je handen in eens platdrukt en hij valt zo uit elkaar. Het echte pullen moet nog beginnen. Hier is nog geen gereedschap aan te pas gekomen.

Beantwoorden
munckerik
Berichten: 5137
(@munckerik)
Lid
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Schitterend!

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Yup.

Mooie bark , en mooie rookverkleuring.

Ik maak m vaker ( voor 2 personen) het restant vacumeer ik , en leg t in de diepvries.

Ook Moinkballs en varkenshaas sate … Als er op een vrije dag vrienden op bezoek komen, tover ik altijd in weinig tijd iets lekkers op tafel πŸ™‚

Β 

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

De diepvries gaat het niet halen ben ik bang πŸ™‚ Net lekker gelunched, wrapjes, broodjes en pasteitjes. De jongste gewoon een soepkom ragout haha. De oudste ligt nog op zn nest en had er vanacht al van gegeten zag ik vanmorgen haha. Die valt zometeen ook nog aan. Ook deze bult vlees is zo weg. Het plan om kroketjes te gaan maken gaat wederom niet door.

Β 

Beantwoorden
Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Nice Nice ….alleen ragout ? of pulled pork er bij?

Β 

De laatste tijd staan bij mij de BBQ's niet meer iedere dag aan.

Mn wederhelft is met koolhydraat arm eten bezig …. en TSJA …. ik moet meedoen .

Gelukkig past de BBQ er wel goed bij , alleen de porties zin iets kleinerΒ  πŸ™‚

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Heel veel pulled pork door de ragout, hij had zich verheugd op kroketten en nu hebben we het zo opgelost, schaaltje krokettenvulling ?

Ik heb ook mn koolhydraatarme periodes, en vlees mag gewoon. Past perfect in het dieet πŸ™‚ alleen de broodjes niet ?

Beantwoorden
Troet
Berichten: 439
(@troet)
Reputable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Vandaag de moeite waard om de bbq aan te steken en in twee en een half uur een lamsdij op een s hotel te laten stoven met zoete aardappels en groente .

Beantwoorden
Troet
Berichten: 439
(@troet)
Reputable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Beantwoorden
Berichten: 6760
Admin
Topic starter
(@stookforum)
Illustrious Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Dat ziet er lekker uit zeg! Ik heb laatst een lamsbout zonder bot veranderd in een rollade πŸ™‚ Erg lekker! Combinatie met zoete aardappel klinkt ook erg goed!

Deze ziet er ook nog eens heel mooi uit!

P.s. ik heb je graveerkopjes ontvangen! Ik ga er mee aan de slag!

Beantwoorden
Troet
Berichten: 439
(@troet)
Reputable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

En dat op 14 oktober .

Beantwoorden
Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Ziet er lekker uit,heb gisteren varken gerookt,voor mijn schoonzus.op advies van Robbert walnoot doppen er bij gemixt voor de rook,is een aanrader,ze vonden het allen lekker.

Beantwoorden
Troet
Berichten: 439
(@troet)
Reputable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Walnoot doppen heb ik ookwel gebruikt bij het ganzeborst roken , ook erg lekker . ?

Beantwoorden
Pagina 31 / 50
Deel:

Β©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?