Meldingen
Alles wissen

[Gesloten] Stel je even voor

Pagina 77 / 282

Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Hans 1947 welkom.als je maar goed word in stoken.gr.?Chris.V.?

 

Berichten: 661
(@rrillaerts)
Honorable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Veel interessante dingen die ik hier lees . Tegen dat ik mijn installatie heb zal ik ook wat rondkijken naar boeren en dergelijke maar behalve een aardappelboer die zijn aardappelen wel heel goedkoop verkoopt is hier niets van fruit of dergelijke. En daar de meesten hier van Nederland zijn is transport mogelijk een probleem daar ik ook maar een gewone auto heb met relatief kleine koffer. Nu ja we zien wel maar volg sowieso alles op. Ik kan er maar slimmer van worden he gr. René

Berichten: 4
(@hans1947)
New Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Lees al langere tijd mee.maak al een paar jaar wijn,meestal van gekocht sap.Stook ongeveer een jaar,heel basic soeppan 10 liter dan 5liter pan als helm daarnna 22mm koper en liebig koeler met watervat en pompje.Tot nu toe alleen simpele kruidebitter met kruidenthee van Zonnatura gemaakt,wil graag whiskiy gaan maken.gr.Hans.

 

Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Cocktail.de zaterdagmarkt,moet fruit vaak weg.gr.?Chris.V

 

Berichten: 661
(@rrillaerts)
Honorable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Niet eens een slechte tip ChrisV bedankt. Je hebt in Brussel een vroegmarkt met fruit van alle landen en dan heb je nog de fruitveilingen waar je , als je vroeg bent, wel eens de een of andere fruitboer kan tegenkomen. Met deze weet ik ineens weer wat doen in het weekeinde

 

Berichten: 357
(@doublebarreltwo)
Reputable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Hans  welkom.

Hier op dit forum wordt gelukkig niet be- en/of veroordeeld op welke behendigheid dan ook,het is gelukt om je voor te stellen,dus gaat het vragen stellen ook wel lukken.

Om het stoken onder de knie te krijgen is naar mijn bescheiden mening heel veel lezen over stoken,bier en wijn maken altijd een goed advies,

Op het forum zijn diverse 'topics'waar boekjes e.d. worden besproken weet zeker dat je daarin veel van de elementaire kennis te vinden is.

Hier op het forum vindt je daarnaast ook hele leuke stookverslagen,veelal alomvattend van het verkrijgen van de grondstoffen tot eind product bottelen,heel leerzaam.

Veel plezier,grt DB

 

Berichten: 0
(@Anoniem)
Deelgenomen: 1 seconde geleden

Cocktail het beste is op het einde vd.markt.dan moeten ze soms fruit weggooien om dat het net niet goed genoeg is voor verkoop,en zijn zij blij dat ze het niet meer mee hoeven te nemen of verkopen voor een prikje.gr.?Chris.V.

 

Berichten: 196
 Arak
(@arak)
Estimable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Hallo stokers. Zo als mijn naam doet vermoeden ben ik aan het stoken begonnen om arak te maken. Ik stook met een koperen ketel en heb inmiddels wodka, cheat-rum en verschillende likeuren gemaakt.  Leuk forum hier om te zien hoe anderen met deze hobby bezig zijn en experimenteren. grts Erik

 

Berichten: 4
(@hans1947)
New Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Bedankt voor het welkom.gr Hans

 

Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

AJ AJ AJ ..... Van vrouwenvoetbal naar Alkohol........

Welkom hier   🙂

 

Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Mooie opstelling Cobus.

Hoop wel dat je geen grafietpakkingen als afdichting gebruikt 🙂

 

Berichten: 635
(@oengabunga)
Honorable Member
Deelgenomen: 8 jaar geleden

Erik..

 

Dan hoop ik wel dat je de ARAK stookt op de goede manier .

Niet zoals de inlandse stokers in Bali....

Hoe maak je je wash voor arak ??

 

Berichten: 196
 Arak
(@arak)
Estimable Member
Deelgenomen: 7 jaar geleden

Oengabunga, Ik werk idd met gezonder en veiliger materiaal als op bali. Al is het jammer dat ik hier niet kan experimenteren met een bamboe condensor. Vermoed dat dat ook wel wat voor de smaak doet. Ik heb inmiddels begrepen dat ze arak met verschillende ingrediënten maken, rietsuiker, rijst, palmsuiker. Ik gebruik de laatste voornamelijk. liefste een zo donker mogelijke palmsuiker. en tot nu toe heb ik er een kant en klare rumgist bij gedaan die ook voeding en amylase bevat. 

 

Berichten: 661
(@rrillaerts)
Honorable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

haha ja oengabunga heb je al eens naar vrouwenvoetbal gekeken ?? ..... wel stel je voor je moet deze dames trainen en opleiden .... dan is de stap niet zo groot hoor 🙂

Berichten: 100
(@cobus)
Estimable Member
Deelgenomen: 6 jaar geleden

Nee, ik gebruik een teflon PTFE pakking, dicht prima af.

Pagina 77 / 282
Deel:

©2024 Powered by Solydee Advies & IT

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?