Weet iemand toevallig hoe je gin smaakloos rood en/of blauw kan kleuren (met een appetijtelijk kleurresultaat ...)?
Voor iedereen proficiat begint te wensen, neen het is niet voor een in stand houden van mijn eigen genetisch materiaal ... Om die reden heb ik wel liefst een methode die snel gaat. Bij een langzame manier moet ik de papa teveel van mijn eigen voorraad geven om op die manier een geslacht te ontfutselen ...
Jola Kleurstoffen bij de Toko al eens overwogen?Β
In dit filmpje van NimraxRemixes "Alcohol maken" deel 1 ,2 en 3 zit een voorbeeld in 3
Waarom goeie drank kleuren?
voor rood kun je karmijn gebruiken maar ook drupje bietensap ( biet geeft veel kleur weinig smaak ) . voor blauw rodekool blad koken het vocht is dan paars maar roer je daar wat natrium bicarbonaat door word het blauw .
Scheikunde eerste kan π
Vroeger werd er zo gekleurd tegenwoordig synthetische kleuren . Gaat jou vast lukken met biet en rodekool .
Interessant weer.