Forum antwoorden aangemaakt

RE: bier brouwen

DR Hans vind ik zelf ook wel geining. Deze gaat over een SMASH bier.

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: Keteljacht

Die met 4 aansluitingen werkt ook prima hoor. Na een jaar stoken merk je niks van die 2 uurtjes meer werk. 😉

In forum Stookforum

6 jaar geleden
RE: Aloe vera drankjes

Ik zeker weten. Op dit moment i de komkommer net boven de grond en gok dat mijn aloe in zijn geheel 1 kg weegt. Hoop in de zomer te kunnen beginnen met oogsten. Geeft niet voorlopig nog teveel ideeen...

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: Gaschromatograaf: frambozenschaps en methanol

Dat zou ethylacetaat kunnen zijn. Wat idd tijdens de vergisting gevormd word. Heb ook wel eens gelezen dat de reflux-colom ook een plek is waar het gevormd kan worden.

In forum Stookforum

6 jaar geleden
RE: Aloe vera drankjes

Dat zijn mooie recepten robert. Dank je wel. Denk dat de dames hier ook wel van gecharmeerd zullen zijn. Denk dat ik morgen mijn aloe maar eens in een grotere pot ga zetten

In forum Recepten

6 jaar geleden
RE: Mezcal van de lage landen .

Altijd leuk om wat te leren Robbert. Voorlopig moet ie nog even groeien hoor, ik heb geen haast. werk ze.

In forum Spirits

6 jaar geleden
RE: Mezcal van de lage landen .

Robbert zou een aloe vera dan een veiliger optie zijn? Ik heb er een staan en hij groeit al een jekko.

In forum Spirits

6 jaar geleden
RE: Bosvruchten en frambozen schnaps

Het klopt dat water een SG van 1000 heeft. Water alcohol en wat suiker kan dat ook hebben. Meet het SG van een liqeur maar eens denk dat je ver boven de 1000 uit komt. In de vruchten zitten ook ander...

In forum Spirits

6 jaar geleden
RE: rietsuiker melasse behoefte

Pino, Betaling voor 50 liter voldaan. Groeten erik

In forum Vraag en aanbod

6 jaar geleden
RE: Noord Hollanders

Castricum

In forum Het Café (praathuis)

6 jaar geleden
RE: Gist van vorige bier

Linkje werkte niet 😉

In forum Bier, Wijn en overige dranken

6 jaar geleden
RE: Bosvruchten en frambozen schnaps

Van 1100 naar 1000 zou toch iets van 16% moeten zijn. Dat moet je zeker kunnen proeven. Fruit smaakjes leven vaak weer wat op met een beetje suiker is mijn ervaring. Dat geld dan voor likeur en wijn....

In forum Spirits

6 jaar geleden
RE: Bosvruchten en frambozen schnaps

Wow, Das niet verkeerd. Hoe smaakt je wash?

In forum Spirits

6 jaar geleden
RE: Stel je even voor

Hi Tom, zo als Paolo hier onder beschrijft is mij ook ongeveer gebeurd. Het opwarmen duurt bij mij normaal een uur 5 kwartier als ie bom vol zit met koude wash. Had hier niet goed bij nagedacht toen e...

In forum Stel je even voor...

6 jaar geleden
RE: rietsuiker melasse behoefte

Das mooi pino. dan gaat het dus voor iedereen gewoon weer lukken dit jaar. Wat is nu het punt om te bestellen? Ik heb zelf geen haast hoor. Vroeg het me alleen af. Ik proost al vast met een rum van de...

In forum Vraag en aanbod

6 jaar geleden
Pagina 5 / 14