Forum antwoorden aangemaakt
RE: Saké (Japanse Rijstwijn) @Alchemist Heb er net een halve liter in zitten.. Lekker ben jij ? |
In forum Bieren en wijnen |
5 jaar geleden |
RE: Saké (Japanse Rijstwijn) Het is een redelijk droge wijn geworden. Heeft een wat fruitige toets, maar verder vrij vlak. Ik heb nog nooit commerciele rijstwijn gedronken, dus ik niet echt vergelijken. |
In forum Bieren en wijnen |
5 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? Top, meteen geabonneerd |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak Doet een klaringsmiddel niet iets met gist? Het lijkt me in elk geval niet bevorderlijk. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: Wat voor borrel drink je nu of ga je drinken? @Robbert Heb je een videokanaal? |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak Vandaag een nieuwe poging wagen ;). Ben benieuwd naar je filmpje, zeker maken! Ik film momenteel niet zo veel, heb weinig nieuws om te tonen en om elke keer het zelfde te doen zie ik ook niet zitten... |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak Dipita; ik voel een experiment voor je aankomen! |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak Sjefman: dat herken ik helemaal. Die emmer van mijn Finlandia, staat momenteel koud. Hij is wel mooi helder geworden.. Maar bottelen doe ik later weer eens. Ik wil er dan ook een video van maken. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: Razendsnelle sprankelende appelcider in de maak Of je kunt zo langzamerhand bij appelboeren langs en zelf persen.. |
In forum Bier, Wijn en overige dranken |
5 jaar geleden |
RE: ginger ale / gemberbier Robbert ; Ik neem aan dat ik dan een deel van de gember niet moet koken. Want van het grootste deel wil ik een 'theetje' trekken. |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: ginger ale / gemberbier Lekker op een hete zomerdag, cheers! |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: ginger ale / gemberbier Robbert ; Hij ondebreekt de vergisting en botteld eerst. Hij laat koolzuur vormen, en dan verhit hij idd. Ik hou zelf niet zo van zoetigheid, dus ik laat em lekker doorgisten. Eens kijken of het lukt ... |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: ginger ale / gemberbier Ik ga zoiets maken. Er word op youtube ook vaak gesproken over het zelf winnen van gist van de gember zelf. De meeste gember in de supermarkt komt uit China en is bestraald met gamma bestraling. Dus d... |
In forum Recepten |
5 jaar geleden |
RE: Problemen bij appelvergisting Ik had zelf ook een keer een lekke afdichting om mijn waterslot. Toen ik die had vervangen bleek het nog lekker te gisten. |
In forum Spirits |
5 jaar geleden |
RE: Problemen bij appelvergisting Robbert ; Denk je dat Tuinboom alsnog een betere gist kan pitchen in zijn most? Ik heb het zelf een keer gedaan met bier. De gist was in-actief. Ik heb de wort belucht en opnieuw gist toegevoegd. Dat... |
In forum Spirits |
5 jaar geleden |