Forum antwoorden aangemaakt
RE: Beginnelinge uit de brand helpen Beste mona Als eerste super dat je de volgende stap zet om te beginnen. Het is zo makkelijk dat zelfs ik het kan. Je mengt 3,5 liter water met 6 kilo suiker Ik kook het en meng het dan er zijn er ook ... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Wiskey nr 2 Hij heeft nu vanaf Koningsdag in een weckpot met houtsnippers(thnx jan) gezeten en vanavond geproefd maar wat is dit goed te doen: ruikt zoet en smaakt echt als wisk(e)y ... zo makkelijk recept met zo... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Rum van melasse basis recept Is het nog op gang gekomen sweetmie? |
In forum Spirits |
5 jaar geleden |
RE: Wat merk jij van het Coronavirus? Shit .. vandaag door een maatje gewezen op de oorzaak van Corona..(oude foto van me eerste ketel) . iedereen schrijft het fout . Het is korona . (Zie kookplaat) |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Wiskey nr 2 Het staat ook bij mij te borrelen nu 3 tonnen van 20 liter per stuk Voor het eerst het roggebrood door de angel juicer gehaald . Op die manier kon ik er een mooi “papje” van maken. Wel moest ik aardig... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Wat merk jij van het Coronavirus? Chris ik weet dat het mag maar persoonlijk vind ik het een slecht idee. Er is te weinig bekend om ze toch maar weg te brengen. Misschien worden hun niet ziek maar dragen ze het wel over en dat risico ... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Wat merk jij van het Coronavirus? Wat ik er van merk? Ja veel dus. We blijven positief maar twee draakjes thuis (belangrijkste) met een eigen bedrijf (fabriek) die wel doordraait (gedeeltelijk zonder mij) gaat het nog maar vrouwlief w... |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
Wiskey nr 2 Het is weer tijd nu ik alles van Jan binnen heb om een oud Hollandse quarantaine wiskey te gaan maken... ? |
In forum Het Café (praathuis) |
5 jaar geleden |
RE: Groene drek Als ik niet aan het stoken zou zijn zou ik je raad opvolgen Robbert ! ? |
In forum Likeuren |
6 jaar geleden |
RE: Onbemand stoken Ik zou ,hoe goed beveiligd of wat dan ook , nooit het laten branden en een rondje om gaan. Zelfs als ik me kinderen naar bed breng (even tussen het stoken door) zet ik me vuur of uit of loop ik tusse... |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Groene drek Oké dus lekker drinken ? dank jullie wel weer voor de antwoorden |
In forum Likeuren |
6 jaar geleden |
RE: Groene drek Oja filter na het marceren wel altijd . De alcohol die ik gebruik is gewoon van een suikerwash met een percentage rond de 80% |
In forum Likeuren |
6 jaar geleden |
Groene drek Mede stokers Ik heb een vraagje Al enige tijd maak ik een aardbeien likeur. Deze word goed gewaardeerd door de mensen aan wie ik het geef en zelf vind ik hem ook lekker. Er zitten maar een paar ingred... |
In forum Likeuren |
6 jaar geleden |
RE: Onbemand stoken ????? |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |
RE: Onbemand stoken Koop geen poeder blusser want dan kan je alles weggooien . + aangezien we toch CO2 teveel hebben stop het dan maar in een container ??? |
In forum Het Café (praathuis) |
6 jaar geleden |