Vond forum berichten leuk
RE: Genepi @bazzh 12 gebroken kersenpitten geven bij ineens inname voldoende cyanide om een volwassen persoon van 80 kg omzeep te brengen. Evenals 52 appel pitten. En uit het hoofd ook 16 abrikoos pitten bevat... |
In forum Likeuren |
5 maanden geleden |
RE: Genepi @bazzh volgens mij staan er een paar recepten van mij al hier op forum betreft amandelen. Ik gebruik ook de bittere amandel in amandel likeur. Daarvan staat ook paar liter nog. (Ja je moet rekenin... |
In forum Likeuren |
5 maanden geleden |
RE: Genepi @bazzh begin december. Boekje is trouwens heel leuk. . Nog bedankt. |
In forum Likeuren |
12 maanden geleden |
RE: myvodkamaker Ben nu nog op het werk straks tegen 23 u kijk ik wat de opbrengst is na een 8 uurtjes stoken |
In forum Stookforum |
1 jaar geleden |
RE: Bakkersgist, vraagje voor de zekerheid ... @bazzh verse gist is gewoon x 2 . |
In forum Gist vragen |
2 jaar geleden |
RE: Blauwe kleur na striprun suikerwash met baking-soda @bazzh zo simpel is het gewoon. |
In forum Stookforum |
2 jaar geleden |
RE: Vers forumlid @bazzh Dank! En Rabbit-hole is het inderdaad nu al. Hoe ik woon: landelijk😁 (in het noorden van het land)Er stonden al oude fruitbomen, hier hebben wij een aantal andere fruitsoorten bij gepla... |
In forum Stel je even voor... |
2 jaar geleden |
RE: Schuimt het gistvat uit Dit is weer eens wat anders dan mensen die problemen hebben met een traag opstartende vergisting 😉 . Normaal zorg je ervoor dat ongeveer een kwart van het gistvat vrij blijft zodat het niet ... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Meet and greet De laatste keer was er een workshop, waar het gehele proces (van mouten malen totaan tweede overhaal met scheidingen maken) door de 'deelnemers' werd uitgevoerd. Alles met de nodige uitleg en begeleid... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Meet and greet Dat klinkt logisch, mocht er ruimte ergens beschikbaar zijn en meer geïnteresseerden denk dat een leidraad dan zeker verstandig is naast de eigen vragen waar onze mede stokers mee kampen |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Meet and greet Robbert zal verlegen worden met een aanbod voor een hotelovernachting, ik denk dat menig hier Robbert niet goed genoeg kent, hij is wat meer wat vroeger bekend stond als een sierkluizenaar, een excent... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
Meet and greet Wie A zegt moet ook B zeggen daarom deze topic... In de topic "op bezoek bij Robbert" ontstond het idee om in overleg met elkaar te kijken of er interesse is om een ontmoeting te plannen waarin iedere... |
In forum Het Café (praathuis) |
2 jaar geleden |
RE: Alle vragen en antwoorden betreft de T500 mogen hier! Ik moet dit doen als een soort eerbetoon. Mijn vader was een fervent fuitwijnmaker maar is spijtig genoeg zo'n 10 maand geleden overleden. Hij wou zich ook toeleggen op het "maken van likeur" met als ... |
In forum Mijn installatie |
8 jaar geleden |
RE: Absinth recepten uit werkboek 1863 Een hint over de oorspronkelijke smaak van absint kom ik tegen in een tekst van auteur Aleister Crowley, die we kennen van zijn boeken over zwarte magie: 'Het woord (absint) is afkomstig van het Griek... |
In forum Recepten |
3 jaar geleden |
RE: Eerste suikerwash Juist tijd genoeg zeker als kwaliteit dan beter is. |
In forum Gist vragen |
2 jaar geleden |