-
rinus55 antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 19 uren, 39 minuten geleden
@cees wat is dit voor ketel?
-
Odevie antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 2 dagen, 16 uren geleden
@cees de sinaasappelen komen rechtstreeks van een spaanse bioboer. Ik gebruik de citroenen ook voor limoncello. De smaak zit goed, wel sterk bitter. Daarom dacht ik een tweede maal over te halen.
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 3 dagen, 13 uren geleden
@cees jazeker ik ga ‘m maken maar dan met rum uiteraard!
-
rummy dummy antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 3 dagen, 21 uren geleden
@cees heel erg bedankt voor je uitgebreide werkwijze en recept! 🤠
-
Odevie antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 dagen, 18 uren geleden
@cees fantastisch recept. Ik heb het nu geprobeerd met sinaasappel en mandarijntjes. Ik merk echter dat na destillatie en verdunning naar drinksterkte (40%) er een ouzo-effect optreedt, een melkwitte neerslag van etherische olien. Is dit normaal of is er een… Meer lezen»
-
Alambiek antwoordde op het onderwerp "After Eight" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@cees aha, duidelijk! Dank voor de info.Ik ga hem snel maken. Ik laat horen hoe het ging & hoe het smaakt.
-
Alambiek antwoordde op het onderwerp "After Eight" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@cees Ik ben de boel aan het klaar zetten voor dit recept en vraag me nu iets af.Je gaat dus 250 ml 70-80% inzetten met pepermunt en 250 ml met cacao. Dit ga je vervolgens weer destilleren? Heeft die… Read more»
-
Alambiek antwoordde op het onderwerp "After Eight" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@cees
Dit is een leuk recept, dat ga ik eens proberen voor de kerst, denk dat dat er na het kerstdiner wel in gaat 😀 -
Hetisaltijdwat antwoordde op het onderwerp "After Eight" – 3 jaren, 6 maanden geleden
@cees
Ik vind schoco wel lekker hoor,, als ik wat meer liters op voorraad hebt, ga ik eens proberen :).
-
Hilly antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren geleden
- @cees de vraag was aan psycat. Jou recept was meer dan duidelijk, dank daarvoor ik ga het zeker een keer maken.
-
RuMo antwoordde op het onderwerp "Sinaasappelborrel" – 4 jaren geleden
@cees, doe je na het distilleren er ook nog suiker of sinaasappel bij?
Leuke ketel.