Vond forum berichten leuk
Hallo allemaal Hallo, Mijn naam is Joost en ik ben nieuw op het forum en ook helemaal maagd op het gebied van alcohol maken. Ik ben een liefhebber van alcoholische dranken en drink graag bier, rode wijn, goede donk... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: (Oude) rode wijn verstoken: Plan van aanpak? @ener Ja, maar dan hangt het wel in je ruimte! En het is wel erg dodelijk. |
In forum Stooktips |
4 jaar geleden |
RE: Schoonpoetsen van koper na hardsoldeer Foto van gepatineerd keteltje IMG_20210110_173103452.jpg |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Beerenburger kruidenbitter recept @patrickt ik heb paar duizend recepten en ik ben nu omdat er naar gevraagd werd bezig met een recepten boekje .Ook met diverse bitters en elixers . Absinth is een drank die variaties heeft in diverse ... |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
Blaand, wijn van wei Hallo allen, Mijn naam is Jeert.Gepensioneerd, wonende in Ubon Ratchatani, Thailand.Ik maak regelmatig kaas van 20 liter verse melk die een boerenbedrijf mij op bestelling levert.Als je kaas maakt dan... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
Nieuw hier maar al jaren alcoholist😇 Hallo forum leden, Als nieuwe Corona-hobby wil ik lekkere borreltjes maken. Ik heb inmiddels de eerste gisting klaar dus zou ik ongeveer 20 liter moeten hebben van 20%. Geklaard met carbon en is nu ... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
Even voorstellen! 🙂 Hey Iedereen Mijn naam is Leander en ik ben 28 jaar. Ben hier terecht gekomen op dit forum nadat ik het "bier brouw experimenteren" naar een hoger niveau wou brengen. Zo heb ik dan ook de stap genomen... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
Hoi allemaal...!! Hoi. Ik ben Tante Til, maar zeg maar gewoonTil hoor... 😀 Ik heb nog geen ketel, maar ben me wel aan het inlezen en informatie verzamelen. Dus ga ik hier maar eens aan de slag. 🤓 Eve... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Hoogte kolom buis ? @grutte-pier leuk stukjes theorie .betreft de likeur en vrijkomende stoffen waarmee we te maken hebben beginnen we al lager namelijk aceetaldehyde 20,2 graden. Deze stoffen komen voor in o.a koffie ... |
In forum Mijn installatie |
4 jaar geleden |
RE: Hoogte kolom buis ? Hoi Jandemann,Hoe langer de destillatiekolom, des te betere scheiding. Zo werkt het in de organische chemie.In de kolom zitten bij jou koperen deeltjes = schotels. Ik heb hiervoor ook wel eens knikker... |
In forum Mijn installatie |
4 jaar geleden |
RE: Dilemma maar toch maar recept voor Suikerbrood likeur @robbert ik wist niet dat drankjes genderspecifiek waren. Weer wat geleerd. Direct naar mijn whisky gekeken. Deze bleek wel LHBTI-proof te zijn. Ook de daad bij het woord dan maar: het staat inderdaad... |
In forum Recepten |
4 jaar geleden |
voorstellen en zo Goeiemiddag allen,Nieuw op dit forum, ik ben nog uit de tijd van het telraampje. Behalve de gangbare digitale software houd ik me daarom niet bezig met sociale media (forum?). Als ik hier een fout maa... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |
RE: Parrot @ener DOH ! Geen probleem, kerstboom in Belgie mag blijven tot de 6e januari Dan gaat hij de kachel in (kerstboom niet de papegaai) Peace ! |
In forum Vraag en aanbod |
4 jaar geleden |
RE: De evolutie van het Stookforum De berichten functie is overigens aangepast en verbeterd. In de balk bij Mijn Berichten (en in de rechterbalk bij het envelopje ) kun je berichten aan gebruikers sturen. Ook aan meerdere gebruikers al... |
In forum Stookforum |
4 jaar geleden |
RE: Even voorstellen, en gelijk vragen stellen natuurlijk :-)! @wik Alles waar het omdraait is beheersen van vluchtigheid van stoffen . Verschillende stoffen. Hebben verschillende damp temperaturen . Wanneer je dan zorgt dat de damp themperatuur dus danig is da... |
In forum Stel je even voor... |
4 jaar geleden |