Forum antwoorden aangemaakt

RE: Oude wijn recupereren ( stoken)

Beste betweter, Sulfiet mag al meer dan 30 jaar niet meer gebruikt worden op vlees dus daar sla je de plank mis toevallig ben ik slager en verkoop dus geen kletspraat

In forum Stooktips

8 jaar geleden
RE: Chinese Ketels via Aliexpress

Ik denk wel dat hij er door komt, heb zelf ook een keteltje besteld en gewoon afgeleverd gekregen. Hoeveel pakketjes denk je dat er via ali besteld worden de kans dat ze deze er tussen uit pikken is z...

In forum Mijn installatie

9 jaar geleden
RE: Nutella likeur

Heb al heel wat flesjes weggegeven, doe er nu wel het recept bij.Een variatie op dit recept after eight likeur, ontstond zomaar ineens in mijn gedachten.Zelfs mensen die geen liefhebber van after eigh...

In forum Likeuren

9 jaar geleden
RE: Mousserend of wat anders?

Voor de mensen die meer willen weten over wijn maken is deze site misschien wat.Ik heb er toen ik weer begon met wijn maken heel veel aan gehad.

In forum Stookforum

9 jaar geleden
RE: Mousserend of wat anders?

Hallo Leendert, Bij mijn weten bevat een sg van 1050 110 gram suiker per liter.Daarmee heb je 8 % alcohol behaald, wil je naar 12% zou ik nog 55 gram per liter toevoegen om dit te halen. volledig uit ...

In forum Stookforum

9 jaar geleden
RE: Terugmengen

Heb eventueel een exel bestandje waar je gewoon je gegevens invoert en er uit komt rollen hoeveel je toe moet voegen

In forum Stookforum

9 jaar geleden
RE: Terugmengen

Hallo Arnold, Je kunt het vierkant van Pierson gebruiken om om uit te rekenen hoeveel water je toe moet voegen tot een bepaald percentage.Dit kan met gewoon kraanwater met dezelfde temperatuur als je ...

In forum Stookforum

9 jaar geleden
RE: Moonshiners marathon op Discovery

Dank zij deze leuke serie ben ik uiteindelijk deze leuke hobby naast het wijn maken gaan doen.

In forum Het Café (praathuis)

9 jaar geleden
RE: Eerste keer stoken met signi

Hoi Kratbier,IK denk dat deze direct uit azie komt heb ook zon ding, werkt best goed.eerste run +/- 50 % tweede zit ik op 80 %Wat de prijs aan gaat ongeveer 125 euro en gratis verzenden.De pan is wel ...

In forum Mijn installatie

9 jaar geleden
RE: Nutella likeur

Heb de nutella likeur gemaakt Heerlijk zeker voor herhaling vatbaar.

In forum Likeuren

9 jaar geleden
RE: mede

Ja, ik houd mijn mede altijd op 6 gr per liter zuur, heb toevallig vandaag weer 10 ltr gebotteld.

In forum Bieren en wijnen

9 jaar geleden
RE: mede

Even een toevoeging , In plaats van indicator papier zou ik gaan voor een acidometer omdat je hiermee de hoeveelheid zuur van de most kunt meten wat heel wat anders is dan ph waarde.Rode en witte wij...

In forum Bieren en wijnen

9 jaar geleden
RE: Allihn condensor

Dank voor je snelle antwoord, ga er eens mee aan de slag. Kan nog wel even duren want ik kan nog vooruit. Wilde alleen ff weten of het mogelijk was.

In forum Stookforum

9 jaar geleden
RE: Allihn condensor

Heb tekening bijgevoegd

In forum Stookforum

9 jaar geleden
Allihn condensor

Goede avond allemaal, ik heb van iemand een allihn condensor gekregen, is deze ook te gebruiken voor alcohol te stoken? Zo niet wat kan ik er dan mee? Of moet ik hem alleen maar gebruiken voor decorat...

In forum Stookforum

9 jaar geleden
Pagina 6 / 7