Forum antwoorden aangemaakt
RE: Stookwijn van Suiker en Turbo Gist voor beginners Het valt me nu wel op dat er een laag suiker van tussen de 7 en 10 cm op de bodem ligt. Heeft dit negatieve gevolgen voor het gisten van mijn stookwijn? Ik heb dit eens voor de test gedaan, het was ge... |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: T500 Kolom verlengen? Er zijn mensen op dit forum die hierover verslag hebben gedaan, en erg enthousiast waren. Zorg ook dat je bij iedere stook je kolom schoonmaakt, en niet gelijk de alcohol eruit laat komen, maar eerst ... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Mais vragen Gaat goed komen, R&C bedankt. |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: Mais vragen Ik heb ondertussen een fles Bourbon besteld, dan kan ik eens de smaak van maïs eens proeven in Whiskey. 100% maïs zul je wel in rekening moeten houden in basis bewerking om de suikers uit de zetmeel e... |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: T500 Kolom verlengen? Zeer goede SPP... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Mais vragen Dus 100% mais Chris ? wordt dat dan ook Whiskey genoemd of heeft dat een andere naam ? Jjj kook de suiker uit de mais, en fermenteert het, en dan met 1 run uit een pot still distilleren toch ? |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: Mais vragen Dat is een duidelijk verhaal, ik ga een flesje Jim Beam kopen en eens proeven, een beetje body in je drank is wat je moet hebben, dus ga ik wat mais toevoegen in mijn recept, alleen denk ik dat ik dat... |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
Mais vragen Wat is de smaak van mais in drank, heeft het een sterke smaak in drank of juist niet ? Waarom in Whiskey ? Is er ook alleen mais Whiskey, en in welke Whiskey proef je het best ? Wat is de gemiddelde p... |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: Hout. Hoe te gebruiken, chips, blokjes, stukken, en waar te kopen Meer snippers: |
In forum Stooktips |
5 jaar geleden |
RE: Apple cider mangrove jack hulp nodig Waarom doe je bij het bottelen er anders geen melksuiker in, dat vergist niet een smaak zoet, zodat hij minder zuur wordt... |
In forum Stookforum |
5 jaar geleden |
RE: Slobberbox Hier heb je zo'n ding, wordt vaak op Poolse stills gebruikt. |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Kookplaat of gasbrander Dat ziet er goed uit Freek, maar de gasbrander is levensgevaarlijk, dit type is uit de handel gehaald omdat deze snel ontploft. en meer links... |
In forum Mijn installatie |
5 jaar geleden |
RE: Gisten Ok, dat is duidelijk, ik ga het eens bij de volgende ronde op deze manier doen... |
In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
RE: Fermentis gedroogde gist SafSpirit C-70 Dat zijn de minimale hoeveelheden, gebruik gewoon het dubbele 25 gram/25 liter. |
In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |
RE: Gisten Wat bedoel je dan met bonen Robbert, tuinbonen, snijbonen, bruine bonen, bonen uit blik of eerst koken en dan het water daarvan, en hoe lang koken/of niet.... |
In forum Gist vragen |
5 jaar geleden |