Vond forum berichten leuk

RE: Meet and greet

@harryd1969 top harry! Zo wil ik graag als opzetter het graag ook arangeren.

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
RE: Meet and greet

Ik wil graag ook nog een aanvulling doen. Eerder zijn er goede opties geboden maar is er stevig verzet geboden door mensen die nu dit bagatelliseren. Wanneer dit vanuit het forum doorgang mag vinden i...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
RE: Meet and greet

@robbert denk dat dat zeker het geval niet is rob. De locatie is/was t pu t waarop werd gewacht. T lijkt me met dit aanbod ingevuld. Misschien iemand die ha dig is met online lijsten een soort van dee...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
RE: Nieuwe speeltjes!

Ze hadden de B40pro en B80pro al maar vanaf vandaag ook de B150pro. Niet van dat benauwde, gewoon groot denken 🙂

In forum Grainfather

6 jaar geleden
RE: Meet and greet

Ik zou heeeeeel graag een workshop of meerderen doen! Ik merk dat ik met het lezen teveel verschillende info krijg en zou graag het gewoon eens met een pro doorlopen hebben. in Nieuwegein, erg centr...

In forum Het Café (praathuis)

1 jaar geleden
RE: Spiced rum maken zonder stoken

Het ligt er even aan hoever je al in het proces bent qua ontwikkeling van een recept, ik maak deze opmerking even omdat je voorstelt rode wijn als voorbehandeling te doen. De meeste spiced rums zijn e...

In forum Bier, Wijn en overige dranken

1 jaar geleden
RE: Even voorstellen

Ongeveer een klein jaar heb ik steeds meer tijd vrij gemaakt om mij te verdiepen in de wondere wereld van het brouwen en verstoken van mooie graan brouwsels. Focus ligt nu vooral op mooie gin's , whis...

In forum Stel je even voor...

1 jaar geleden
RE: Reflux Still en Pot Still

Er is een verschil in het gebruik tussen een reflux kolom in de commerciële sector en de hobbyist. De reflux kolom wordt meestal toegeschreven aan Andreas Coffey (voormalig Iers douane beambte) rond 1...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
RE: Reflux Still en Pot Still

@theresa Ik heb zeker alle filmpjes van Robbert bekeken. Heel fijn om daar van te leren. Sterker nog ik heb absint en bourbon gemaakt op basis van de filmpjes van Robbert.

In forum Stookforum

1 jaar geleden
Palinka

Hallo, Ik ben Eddy (belg) en stook al enige jaren palinka en andere fruitdranken. Ik doe dat met een simpel keteltje met inhoud van 18l en dat bevalt wel maar is krap en zeer tijdrovend. De stokerij d...

In forum Stel je even voor...

1 jaar geleden
Nieuwe hobby starten

Hallo, Ik heb van mijn vrouw voor mijn verjaardag een mooie Alquitara-ketel gekregen en gezien we beide gin liefhebbers zijn zal dat zo de eerste uitdaging worden om te stoken. Fijn dat er al heel ve...

In forum Stel je even voor...

1 jaar geleden
RE: Alcohol uit graan stoken

Zal ik verschil proeven tussen uit suikerwash gestookte alcohol en alcohol uit moutextract?

In forum Stooktips

1 jaar geleden
RE: Bourbon informatie

@arta380 ik heb ook naar deze mais gekeken want het zijn de hele korrels(en dat is bij ander mais niet altijd zo). Ik wil de hele korrel omdat ik deze wil mouten. Dit zal niet alleen meer smaak geven ...

In forum Recepten

1 jaar geleden
RE: Gin slaat wit

De olie uit de citroenschillen is er ook de oorzaak van dat limoncello troebel is...

In forum Stookforum

1 jaar geleden
RE: Gin slaat wit

@harryd1969 😁 👍

In forum Stookforum

1 jaar geleden
Pagina 14 / 60